Gabriela Dinu Știri 29.12.2022 00:53

Pepe şi Raluca Pastramă au ajuns la divorţ! De ce s-au separat: „Nu am avut încotro”

Pepe şi Raluca Pastramă au ajuns la divorţ! De ce s-au separat:

Pepe şi Raluca Pastramă divorțează! Cântăreţul a făcut anunţul în urmă cu puţin timp, pe canalul său de YouTube, sătul să fie întrebat de prieteni şi apropiaţi de două săptămâni despre motivele pentru care nu se mai afişează cu Raluca. Ei bine, cei doi divorţează!

Conform celor spuse de Pepe, Raluca este cea care a cerut divorţul, iar el nu a mai avut încotro, decât să accepte, să se mute din căminul conjugal şi să aibă o relaţie decentă de dragul copiilor.

Pepe şi Raluca divorţează după 8 ani de căsnicie

Unul dintre cele mai apreciate perechi din showbizul românesc şi-a spus adio. Cununaţi de un alt cuplu celebru din România, Andra şi Cătălin Măruţă, cei doi nu au mai putut continua relaţia şi au ales să meargă pe drumuri separate:

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mia locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Raluca şi Pepe divorţează. Cei doi au fost cununaţi de Andra şi Cătălin Măruţă
Raluca şi Pepe divorţează. Cei doi au fost cununaţi de Andra şi Cătălin Măruţă

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a spus Pepe într-un video de o tristeţe rară, realizat pentru canalul său de YouTube.

Pepe s-a mai iubit în trecut şi cu Oana Zăvoranu, o altă prezenţă constantă în showbizul autohton. Relaţia lor a fost una presărată cu scântei.