Gabriela Dinu Știri 02.05.2022 20:41

Oana Monea: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Oana Monea: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Oana Monea este ispită la Insula iubirii 2022, din Thailanda. Alături de ea, încă alte 9 femei focoase, plus încă 10 ispite masculine, sunt gata să îi supună tentaţiilor maxime pe cei care s-au alăturat competiţiei.

Pe lângă domnişoara Monea,  la Insula iubirii mai sunt încă 9 ispite feminine: Maria Vornicu (37 de ani, stewardesă), Oana Monea (33 de ani, femeie de afaceri), Anamaria Vaida (33 de ani), Eda Csoregi (23 de ani, profesoară de Matematică), Karina Fetica (26 de ani, antrenor de fitness), Larisa Iosif (23 de ani), Antonela Pătruţ (26 de ani), Roxana Lite (28 de ani, lucrează în domeniul beauty), Lavinia Dumitrescu (28 de ani) şi Bianca Patrichi (32 de ani).

Cine este şi cu ce se ocupă, de fapt, Oana Monea de la Insula iubirii?

Oana Monea are 33 de ani şi de mai mult timp este propriul său şef, căci şi-a deschis propria afacere, un salon de cosmetică în Bucureşti. Pe lângă aceste servicii cosmetice, Oana este şi trainer şi oferă în cadrul salonului său cursuri de specializare în acest domeniu.

Se declară un om împlinit din punct de vedere profesional, însă nu se poate spune la fel şi din punct de vedere personal. Căci Oana Monea a povestit că a avut două relaţii serioase, care s-au încheiat subit.

Aşa s-a decis ea că este momentul unei aventuri în viaţa ei şi s-a alăturat show-ului din Thailanda cu dorinţe mari de afirmare.

Detalii inedite despre ispita Oana Monea

– Nu a renunţat la ideea de a-şi găsi jumătatea şi a anunţat cum arată bărbatul ideal în opinia sa
– „Pe Insula iubirii mi-ar plăcea să găsesc un bărbat șarmant, un bărbat educat, un bărbat care este dispus să crească odată cu mine.”
– în cabinetul de cosmetică al Oanei Monea, clientele îşi pot stiliza sprâncenele şi pot face inclusiv cursuri acreditate în acest domeniu.

Date Biografice Oana Monea: înălțime, greutate

Nume complet: Monea Oana
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: singură
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,63 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:
Cătălin Dumitrescu
Radu Vâlcan
Bogdan Ionescu