Gabriela Dinu Știri 19.01.2022 12:30

Cine a fost eliminat de la Survivor România după prima săptămână. Doi concurenți au plecat

Cine a fost eliminat de la Survivor România după prima săptămână. Doi concurenți au plecat

Prima săptămână de la Survivor România s-a încheiat cu o dublă eliminare, un „faimos” şi un „războinic” au fost victimele show-ului de la Pro Tv. Cine a plecat acasă?

Survivor România a debutat în forţă la Pro TV, cu o audienţă colosală şi cifre mult peste principalul urmăritor. În zilele care au urmat, emisiunea a fost din nou cea mai urmărită, însă nu la fel de multă lume s-a uitat ca în ziua în care a început.

Xonia şi Liviu Mihalca, eliminaţi de la Survivor România

După doar trei emisiuni, doi concurenţi au plecat. Unul dintre ei a fost votat de fanii emisiunii, iar celălalt a fost descalificat. Este vorba despre Liviu Mihalca, un dansator profesionist, venit în Republica Dominicană în echipa Războinicilor.

Şi-a rupt degetul în timpul unei probe şi s-a cerut afară, după ce a realizat că nu îşi mai poate ajuta echipa la randamentul său maxim: “Consider că pentru mine și pentru toată lumea sănătatea fizică și psihică e primordială și consider că în echipa asta noi ne-am format ca un pumn. Dacă un deget se rupe, trebuie pansat. Consider că acel deget am fost eu și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului pentru că de când am ajuns aici nu mă pot numi cel mai bun supraviețuitor.

Xonia, în lacrimi după eliminare

Există aici persoane mult mai competitive decât mine, cum ar fi chiar faimoșii pentru că ei au supraviețuit în condiții mult mai grele decât noi. Îmi e frică să mai intru pe traseu din anumite motive. Consider că în starea mea nu o să reușesc să fiu prea energic, nu reușesc să mă acomodez și nu vreau să îi trag în jos și pe colegii mei, vreau să îi susțin și poate că în locul meu cineva merită mai mult să fie aici”, a fost anunţul prin care Liviu a spus pas competiţiei, moment în care Daniel Pavel l-a descalificat.

Celălalt concurent care s-a întors, deja, acasă este Xonia. Cântăreaţa a fost propusă pentru eliminare alături de Roxana Ciuhulescu şi Cătălin Zmărăndescu. În cele din urmă, fanii au ales ca ea să fie eliminată, iar blondina a început să plângă atunci când a primit vestea.

Survivor România continuă. Emisiunea se va difuza duminică, de la ora 20:00, luni şi marţi, de la ora 20:30.