Gabriela Dinu Știri 10.01.2023 22:33

Răzvan Simion: vârstă, CV, înălțime, foste iubite, salariu la Antena 1

Răzvan Simion: vârstă, CV, înălțime, foste iubite, salariu la Antena 1

Răzvan Simion este jumătatea la fel de amuzantă a show-ului Neatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1. Împreună cu Dani Oţil vin în casele oamenilor în fiecare dimineaţă, de la 8 la 12:00, de luni până vineri, din 2008, cu un concept început de trustul Intact cu Horia Brenciu ca prezentator.

Răzvan Simion s-a născut pe 8 august 1980, la Reşiţa. A fost căsătorit cu Diana Simion până când a dat de Lidia Buble şia divorţat după 15 ani de căsnicie, în 2015. Matinalul Antenei 1 are doi copii cu fosta soţie, o fată şi un băiat, pe nume Ianca şi Tudor Ştefan. După cinci ani de relaţie cu artista, chiar el a fost cel care a anunţat separarea. Cei doi au rămas în relaţii bune de prietenie şi chiar profesionale, căci Răzvan Simion a rămas în continuare managerul Lidiei Buble.

Cine este, de fapt, Răzvan Simion

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, este o parte din mesajul prin care Răzvan Simion şi-a anunţat separarea de Buble.

În prezent, are o nouă relaţie cu o brunetă necunoscută, pesemne din afara showbiz-ului. Între timp, şi Diana, fosta lui soţie, şi-a găsit liniştea şi fericirea şi s-a logodit cu un străin, iar Lidia Buble îşi vede de carieră.

Răzvan Simion şi Dani Oţil au acelaşi salariu la Antena 1, iar presa de la noi spune că remuneraţia lor pe un an ar ajunge la suma de 100.000 de euro pentru fiecare, ceea ce nu este deloc puţin.