Gabriela Dinu Știri 16.09.2022 07:55

Nicolae Guță: Vârstă, biografie înălțime, greutate, afaceri, avere, familie, nume real

Nicolae Guță: Vârstă, biografie înălțime, greutate, afaceri, avere, familie, nume real

Nicolae Guţă este un celebru cântăreţ de muzică de petrecere, născut pe 3 decembrie 1967 la Aninoasa, în judeţul Hunedoara. Este un artist cunoscut din România, rom, şi compozitor de manele.

Numele său real este de Nicolae Linguraru şi a intrat î muzică în 1990. Primul albul pe care l-a publicat se numeşte Volumul 1 şi a intrat pe piaţă în 1992. În 2004, Nicolae Guţă s-a autointitulat „Regele manelelor”.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul lui Nicolae Guţă?

Guţă s-a născut într-o familie săracă, dar numeroasă. Părinţii lui s-au prăpădit de tineri, iar mama sa era cunoscută în tot Petroşaniul ca fiind o ghicitoare foarte credincioasă. Tatăl său făcea comerţ, aducând săpunuri din afară. Fraţii săi sunt Ori, Samir, Ilie, Silvia, Doina şi Lucreţtia.

A început cu munca de jos, lucrând la Căile Ferate Române Petroşani într-o echipă formată doar din romi. Povestea chiar el că nu s-a ferit niciodată de muncă: „Am lucrat la târnăcop și lopată. Noi, romii, le avem mai greu cu școala. Avem mai mult școala vieții”.

Muzica i-a plăcut de mic, iar pe când avea doar 8 ani cânta la serbărbile din Petroşani. După Revoluţie a cântat muzică de petrecere la restaurantele din zona Petroşaniului şi chiar a studiat acordeonul la Şcoala Populară de Arte. Are patru copii mari, pe nume Cosmin, Daniela, Nicu şi Nicoleta, iar cea din urmă i-a moştenit talentul şi chiar au scos câteva melodii împreună. La 16 ani s-a mutat cu Mariana, cea care i-a fost concubină încă de la acea vârstă fragedă.

Date Biografice Nicolae Guţă: înălțime, greutate

Nume complet: Linguraru Nicolae
Data naşterii: 3 decembrie 1967
Locul naşterii: Aninoasa, judeţul Hunedoara
Parteneră: 
Greutate: 90 kg
Înălţime: 1,72 m

Din 1999, acesta s-a iubit cu Sorina Şerban, cunoscută în prezent şi ca Sorina a lui Guţă. Din 2006, s-a iubit cu Narcisa, o femeie din Focşani, care i-a făcut un băieţel. Relaţia lor a fost una presărată de scandaluri şi chiar au apărut de multe ori în presă din cauza disensiunilor din relaţie.

Dacă vrei ca Nicolae Guţă să îţi cânte la un eveniment, nuntă sau botez ori alt gen, ai nevoie să scoţi din buzunar suma de 8000 de euro pentru un recital de o oră.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel
Ionuţ Cercel