Gabriela Dinu Vedete 02.08.2022 16:34

Nick Casciaro: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Nick Casciaro: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Nick Casciaro este unul dintre participanţii emisiunii Splash! Vedete la apă şi ultimul câştigător de la X Factor, emisiune produsă de Antena 1. Acesta a făcut parte din echipa Loredanei Groza şi apropierea dintre ei i-a dus pe mulţi cu gândul la o eventuală relaţie.

Nu s-a pus problema de aşa ceva însă, că cei doi au infrimat de fiecare dată toate zvonurile. Nick Casciaro s-a născut în Italia, dar a uimit întreaga Românie cu vocea lui puternică.

Cine este, de fapt, Nick Casciaro şi cum a devenit el cunoscut în România?

„Toată viața mi-aș fi dorit să fiu bas, să pot să ajung la notele alea de jos. Pachetul total este la Nick”, spunea despre el, în timpul competiţiei de la Antena 1, Ştefan Bănică Jr.

Mulţi au crezut că este implicat într-o relaţie de dragoste cu antrenorul său, Loredana Groza, însă lucrurile stau cu totul altfel în viaţa italianului.

Căci el este logodit de mai mult timp cu o tânără italiancă ce l-a susţinut mereu în timpul participării sale la X Factor. De fiecare dată când Loredana apărea alături de Nick pe scenă, fanii se gândeau la mai mult, inclusiv la fotografiile pe care cei doi le postau în online aceştia le postau comentarii prin care vorbeau despre o eventuală relaţie între ei.

Nick face bani doar din muzică, nu are afaceri şi recent a pus mâna pe 50.000 de euro de la sponsorul principal al emisiunii X Factor, pe care a şi câştigat-o.

Date Biografice Nick Casciaro înălțime, greutate

Nume complet: Nick Casciaro
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Italia
Parteneră: logodit
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,85 m

Nick Casciaro este pasionat de sport şi practică în timpul liber, la nivel de amatori, fotbal, rugby, patinaj pe gheaţă şi role, precum şi surfing. După cum povestea chiar el, pe viitor şi-ar dori să lucreze în California, America.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha