Gabriela Dinu Vedete 24.10.2022 19:04

Nelson Mondialul: Biografie, varsta, cazier, surse de venit

Nelson Mondialul: Biografie, varsta, cazier, surse de venit

Nelson Mondialul este un personaj controversat din online-ul românesc. Are 58 de ani, este văzut ca un interlop, iar românii îi savurează vlogurile de pe YouTube şi live-urile de pe Facebook.

Numele său real este Pop Nelson Simeone, s-a născut pe 16 iulie 1963, într-o familie săracă din Cluj. Tatăl său a fost încarcerat, iar mama sa, rămasă singură, a fost cea care l-a crescut.

Cine este, de fapt, Nelson Mondialul

Pentru că nu avea bani suficienţi pentru a se ocupa de creşterea lui, femeia l-a dus la o casă de copii. A fost scos în cele din urmă de la orfelinat de către tatăl său, iar de la vârsta majoratului, Nelson nu a mai auzit nimic despre cea care i-a dat viaţă.

Personaj efervescent, Nelson a povestit recent o întâmplare haioasă, care i-a atras furia soţiei sale. Menţionăm că Nelson este căsătorit de mai mulţi ani cu Liana, o prezenţă constantă în vlogurile sale, alături de care are un băiat, pe nume Livian Pop. Acesta este şi el cunoscut, după participarea de la Puterea Dragostei, emisiune produsă şi difuzată de Kanal D.

Două studente doritoare de distracţie l-au abordat şi l-au chemat la ele, lucru de neratat pentru „Tata Nelson”, aşa cum i se spune acestuia. A mers la cele două domnişoare, au petrecut până dimineaţă, iar când s-a trezit a mers direct acasă la soţie şi copil, fără să se mai verifice în oglindă. Numai că atunci când a ajuns acasă s-a dat de gol, deoarece fusese machiat de cele două domnişoare în timp ce dormea.

Date Biografice Nelson Mondialul: înălțime, greutate

Nume complet: Nelson Pop Simeone
Data naşterii: 16 iulie 1963
Locul naşterii: Cluj
Parteneră: Liana Pop

Până să o ia de soţie pe Liana, Nelson Mondialul mai fusese căsătorit o dată. Pe blondă a cunoscut-o în urmă cu 27 de ani, pe când avea 30 de ani, şi a luat-o acasă pe Liana care avea doar 15 ani.

”Voiau să mă bage la corupere de minori, dar ea a spus că se omoară, că mă iubește și până la urmă am căzut la pace, de față cu ei, să nu ne mai vedem. Dar normal că ne vedeam pe ascuns! Până la urmă i-am făcut pașaport și ei, mă temeam să nu intru la pușcărie și s-o pierd. Am întrebat-o dacă vrea să fugă cu mine în Europa, ea mi-a zis că vine dacă promit să nu-mi bat joc de ea, eu i-am promis, iar într-o seară, pe la 11, când toți ai ei dormeau, a ieșit tiptil din casă și am fugit împreună în Ungaria.

Au fost probleme la graniță, că ea era minoră, dar m-am descurcat eu, chiar dacă nici bani nu prea mai aveam, că-i pierdusem pe toți la jocuri electronice. Mașina o accidentasem grav, dar mi-am vândut geaca și aveam 100 de mărci. Așa am plecat noi în Ungaria, unde ne-am făcut o viață și am strîns bani frumoși”, a povestit Nelson Mondialul despre începuturile relaţiei sale cu Liana.

Nelson Mondialul, alături de soţia sa, Liana. Sursa foto: facebook
Nelson Mondialul, alături de soţia sa, Liana. Sursa foto: facebook

Nelson Mondialul a avut un cazier stufos, fiind condamnat de patru ori la închisoare, însă în prezent este în plin proces de reabilitare, ale căror cheltuieli sunt acoperite în totalitate de statul român.

Văzut ca un interlop, Nelson Mondialul nu are afaceri neortodoxe. În schimb, sursele sale de venit sunt din online şi chiar recent se lăuda că a scos 4000 de dolari din activitatea sa pe YouTube.