Gabriela Dinu Știri 11.01.2023 10:42

Lavinia Petrea: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, salariu la Pro TV

Lavinia Petrea: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, salariu la Pro TV

Lavinia Petrea este una dintre ştiristele care vin zi de zi cu informaţii proaspete, de la pupitrul Pro TV. Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la noi, având o înălţime de 1,70 m şi forme de invidiat.

S-a născut pe 10 iulie 1982 la Bucureşti, dar a fost crescută în Caracal, de bunici, până la vârsta de 7 ani. Poate de acolo să fi dobândit discreţia şi bunul simţ, pentru că este una dintre puţinele persoane din media care nu îşi expun viaţa personală pe tavă. A intrat în câmpul muncii în alt domeniu decât activează acum, pe când se uita cu jind la Ştirile Pro TV şi visa să ajungă şi ea reporter de teren.

Care este, de fapt, numele real al Laviniei Petrea?

După o perioadă în care a lucrat într-un cabinet notarial, acolo unde se ocupa de redactarea actelor semnate de notar, s-a gândit să îşi depună CV-ul chiar la Pro TV şi nu a trecut mult timp până când a fost chemată la un interviu. De atunci şi până în 2012 a fost reporter de teren, după care a avansat şi a înlocuit-o pe Andreea Liptak, colega lui Mihai Dedu la ştirile matinale.

Ajunsă la vârsta de 39 de ani, numele său real, după căsătorie, este Lavinia Varga. Şi-a unit destinele cu Romulus Dan Varga, procuror șef al Secției de Urmărire Penală din cadrul Parchetului General, cu care are trei copii. Soţul Laviniei Petrea este celebru pentru orchestrarea cazurilor Elodia şi HexiPharma, care au ţinut luni întregi primele pagini ale ziarelor din România. Înainte de a se cupla cu soţul său, Lavinia a avut o relaţie cu un coleg din Pro TV, Paul Angelescu, corespondent al ştirilor.

Câţi copii are Lavinia Petrea?

La a treia sacină, a trecut prin cumpăna vieţii! Vedeta Pro TV a mers la un control de rutină şi medicul i-a spus că nu se vede activitate cardiacă şi că fătul nu mai are şanse. Înainte de avort, a mers la un alt control, dar avea să trăiască miracolul vieţii: „M-am dus să mă mai vadă o dată doctoriţa mea şi să facem ce trebuia făcut… Mă întind din nou pentru a patra ecografie în a zecea zi de la prima. Reacţia doctoriţei întârzia să apară. Se uita şi se tot uita la ecograf, apoi ridică volumul şi… se auzeau perfect bătăi de inimă! Acele bătăi pe care le auzisem şi atunci când i-am ascultat pentru prima dată inima bătând lui Mathias. Are activitate cardiacă! Mă blocasem. De data aceea mi-a stat mie inima de fericire. Am ieşit din cabinet şi aveam impresia că sunt învăluită în lumină. Mi se întâmplase un miracol”, povestea ştirista.

Biografie Lavinia Petrea – Varga:
Vârstă: 40 de ani
Data nasterii: 10 iulie 1982
Înălţime: 1,70
Greutate: 60 kg
Soţ: Romulus Dan Varga
Site / blog: laviniapetrea.ro