Gabriela Dinu Vedete 01.09.2023 21:37

Maria Popovici: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, bani din stand-up comedy

Maria Popovici: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, bani din stand-up comedy

Maria Popovici are 26 de ani şi este prima câştigătoare a emisiunii iUmor de la Antena 1. Pe vremea când participa la show, aceasta avea câteva kilograme în plus, dar a ţinut o dietă draconică, îmbinată cu sport, şi a reuşit să slăbească considerabil.

Maria Popovici este de profesie actriţă, face stand-up comedy şi are show-uri cu casa închisă. Este, de fapt, singura femeie din acest domeniu care are şi un real succes şi este recunoscută pentru această meserie. A mai participat şi la alte concursuri de specialitate, pe lângă iUmor, precum Stand up Fest de la Braşov, unde a obţinut locul al treilea, dar şi la Open Mic Contest de la Club 99, o locaţie specială pentru stand-uperi, pe care a şi câştigat-o.

Cine este Maria Popovici şi ce scrie în CV-ul ei?

În finala iUmor, Mihai Bendeac a fost profund impresionat de Maria: Ce s-a intâmplat cu femeia asta în aceasta seara e o chestie pe care ar trebui sa o pui în manual. A fost absolut impecabila din prima secunda si pana în ultima. A stiut exact ce va face si cat va face. Perfectiune!“. Datorită prestaţiei sale din timpul show-ului, aceasta a pus mâna pe marele premiu oferit de Antena 1, suma de 20.000 de euro.

Maria Popovici este şi actriţă de teatru, unde a fost distribuită în mai multe roluri, precum Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu de Matei Visniec, Clinica Sinucigasilor de Gabriela Mihalache, Spectatorul Condamnat la Moarte de Matei Visniec sau Ghengbeng – un colaj de teatru scurt.

„Cred că am realizat asta la foarte scurt timp, după ce am scris câteva glume și am început să urc pe scenele cluburilor de comedie din București. Pe masură ce numărul serilor de stand-up din viața mea creșteau, îmi doream să am parte de asta și mai mult, din ce în ce mai mult”, a spus Maria Popovici despre începuturile sale în stand-up. Acum, dacă vrei să iei parte la un show de stand-up susţinut de Maria Popovici, trebuie să achiţi suma de 60 de lei pentru un bilet.

Maria este căsătorită cu un coleg de breaslă, pe nume Alexandru Minculescu, despre care vorbeşte mereu în show-urile sale şi pe care îl include în majoritatea poveştilor amuzante din numerele sale.

Date Biografice Maria Popovici

Nume complet: Popovici Minculescu Maria
Data naşterii: 30 iulie 1998
Partener: Alexandru Minculescu