Gabriela Dinu Știri 02.05.2022 20:41

Marco Cicognini: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Marco Cicognini: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Marco Cigognini este unul dintre cei 10 bărbaţi ispită de la Insula Iubirii, sezonul din 2022. Tânărul este de origine italiană, dar s-a mutat în România după ce venise într-o vizită şi s-a îndrăgostit de ţara noastră.

Este un bărbat charismatic şi emotiv, aşa se descrie cel care aşteaptă să fie descoperit de concurentele şi telespectatorii de la Insula iubirii. Marco este patron de club, pe care l-a deschis chiar în centrul vechi al Capitalei.

Cine este şi cu ce se ocupă Marco Cicognini, ispită la Insula iubirii?

Are 35 de ani şi spune că în ciuda experienţei pe care unii cred că o are nu a reuşit să se simtă cu adevărat iubit de cineva.

Marco Cicognini este un guru fitness, fiind urmărit pe contul său de Instagram de peste 20.000 de persoane, care îi „sorb” episoadele petrecute la sală, despre care oferă detalii.

Detalii neştiute despre Marco Cicognini

– crede în astrologie şi este obsedat de zodii, de aceea este de părere că zodia Taur sub semnul căreia s-a născut înseamnă mult pentru el;
– este pasionat de fitness şi călătorii;
– este patronul unui club de noapte din centrul vechi al Capitalei;
– nu are o iubită, dar speră că în Thailanda va reuşi să îşi găsească sufletul pereche. Este nerăbdător să afle cum va decurge jocul seducţiei din show-ul de succes de la Antena 1;

Pe lângă Marco, la Antena 1 mai sunt încă 9 ispite masculine: Bogdan Ionescu (32 de ani, organizator de evenimente), Cătălin Dumitrescu (31 de ani, poliţist), Marius Hărdoiu (29 de ani, meteorolog în aviaţie), Daniel Mihai (29 de ani, antreprenor), Marco Cicognini (35 de ani, proprietar de club), Denis Slav (30 de ani, model), Florin Cerghit (Fotograf şi antreprenor, pasionat de canotaj, 26 de ani), Dinu Popescu (29 de ani, scriitor), Cristian Grigorescu (28 de ani, antrenor personal) şi Ali Habron (33 ani).

Date Biografice Marco Cicognini: înălțime, greutate

Nume complet: Marco Cicognini
Data naşterii: 1987
Locul naşterii: Italia
Parteneră: singur
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,80 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:
Cătălin Dumitrescu
Radu Vâlcan
Bogdan Ionescu