Gabriela Dinu Știri 23.02.2022 08:40

Lucian Pupăzan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri – Concurent Chefi fără limite

Lucian Pupăzan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri – Concurent Chefi fără limite

Lucian Pupăzan este unul dintre componenţii echipei mov de la Chefi fără limite, condusă de Cătălin Scărlătescu. I se zice „Făuritorul de funduleţe”, graţie ocupaţiei pe care o are.

Pupăzan are 43 de ani şi este unul dintre cei 18 concurenţi care participă la noul show culinar produs şi difuzat de Antena 1. Acesta are 43 de ani şi este pasionat de gătit. Meseria sa de bază nu are, însă, nicio legătură cu gastronomia, aceasta fiind doar un hobby al său.

Cine este şi cu ce se ocupă Lucian Pupăzan

Lucian Pupăzan face bani din afacerea sa cu tocătoria din lemn artizanal şi face acele funduri de lemn sau tocătoare pe care gătim cu toţii. De aici i se trage şi porecla de „Făuritorul de funduleţe”, chiar dacă mulţi s-au gândit, poate, că ar fi antrenor de fitness.

Este foarte cunoscut în domeniu şi extrem de apreciat, de aceea tocătoria sa este extrem de cunoscută în mediul online şi nu numai.

Cum a ajuns Pupăzan de la Chefi fără limite să facă „funduleţe”

– Obiectele realizate de către Lucian pot fi folosite în orice bucătărie, sau utilizate în scop decorativ, căci sunt făcute cu măiestrie şi pricepere iar tocătoarele sale pot trece oricând ca decoraţiuni artizanale.
– „Le-am înșirat prin toată casa, în special, dimineața la cafea, chiar mă relaxa desenatul. Le desenam și apoi le dădeam cadou prietenilor. Prietenii prietenilor mi-au spus că vor și ei și de aici a venit pur și simplu un feedback extraordinar. Și așa am dezvoltat acest business, deși vreau să rămână cât mai strâns și mai compact. Business știu să fac având o companie de 15 ani de cafea”, a povestit Pupăzan despre obiectele făcute de el.

Lucian Pupăzan, refuzat de Pro TV!

Înainte să fie distribuit în Chefi fără limite, Lucian Pupăzan şi-a încercat norocul şi la Pro TV, unde a participat la emisiunea pentru antreprenori „Imperiul Leilor”. Nu a fost pe placul juraţilor şi nu a reuşit să obţină finanţare pentru afacerea sa.

„Domnul Pupăzan e un showman. E o persoană creativă, o persoană plăcută, dar nu un om de afaceri”, i-a transmis Dan Şucu atunci când l-a avut în faţă, în emisiunea de la Pro TV. Acesta din urmă s-a oferit să-i expună la vânzare tocătoarele în magazinele sale, fără a se implica însă în afacerea lui.

Lucian face bani frumoşi atât din afacerea sa, dar şi din online, fiind foarte cunoscut şi apreciat pe Tik Tok şi YouTube. Este din Târgu Jiu, este căsătorit şi are doi copii.

Date Biografice Lucian Pupăzan: înălțime, greutate

Nume complet: Pupăzan Lucian
Data naşterii: 1979
Locul naşterii: Târgu Mureş
Parteneră: căsătorit
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,78 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: