Gabriela Dinu Știri 11.02.2022 10:02

În ce zile și la ce oră transmite Antena 1 emisiunea Chefi fără Limite

În ce zile și la ce oră transmite Antena 1 emisiunea Chefi fără Limite

Antena 1 se pregăteşte de debutul unei emisiuni noi, Chefi fără limite, care va fi prezentată de Irina Fodor.

Gina Pistol a ratat şi această emisiune, iar înlocuitoarea ei este aceeaşi, Irina Fodor. Vara trecută, soţia lui Răzvan Fodor a fost prezentatoarea emisiunii Asia Express, după ce iubita lui Smiley a născut o fetiţă şi a fost nevoită să îşi ia concediu de maternitate.

Când se difuzează la Antena 1 emisiunea Chefi fără limite?

Cum filmările pentru noul show culinar au avut loc în toamna anului trecut, Gina Pistol nu a putut lucra, aşa că Irina Fodor i-a asigurat poziţia şi de această dată.

Total diferit faţă de emisiunea Chefi la cuţite este formatul acesteia. Filmările au avut loc în Grecia, timp de două luni, iar gătitul s-a îmbinat perfect cu aventura şi adrenalina. Irina Fodor va avea doi co-prezentatori, pe chef Iosif Ştefănescu, cel care va avea ca responsabilitate principală aceea de a se asigura că toţi cei trei chefi deja celebri, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, vor respecta întocmai regulile fiecărei probe. Celălalt co-prezentator este Marius Tudosiei, un alt chef apreciat, care va aduce în emsiune expertiza sa în arta gastronimică grecească.

Noul show de gătit va avea debutul pe data de 20 februarie, pe Antena 1 şi va putea fi vizionat în premieră pe aplicaţia Antena Play, pentru cei care sunt deja abonaţi la acest serviciu sau cei care vor să o facă, de dragul emisiunii prezentate de Irina Fodor.

Chefi fără limite, adversarul emisiunii Survivor de la Pro TV

Încă de la debut, Chefi fără limite se va difuza în trei ediţii consecutive, adică duminică, de la ora 20:00, precum şi luni şi marţi, de la ora 20:30.

Acest produs este răspunsul Antenei 1 la emisiunea Survivor, difuzată de marele adversar, Pro TV, în exact aceleaşi zile şi pe acelaşi tronson orar.

Emisiunea Chefi fără limite este un show de gătit care va combina armonios gătitul şi călătorile aventuroase. Filmările au avut loc în condiţii draconice, neaşteptate de concurenţi şi echipa tehnică a Antenei 1, căci au avut parte atât de zile caniculare, cât şi de zile cu frig şi vânt schimbător.