Gabriela Dinu Știri 22.02.2022 09:44

Vlad Nastea Arkanian: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri – Concurent Chefi fără limite

Vlad Nastea Arkanian: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri – Concurent Chefi fără limite

Arkanian este unul dintre concurenţii din noul show culinar de la Antena 1, Chefi fără limite. Este de profesie cântăreţ şi are lansate pe piaţă melodii cu artişti celebri, precum Antonia, Florin Salam ori Alex Velea.

Face parte din echipa albastră, condusă de Florin Dumitrescu, iar numele său real este Vlad Alexandru Nastea. Vlad Nastea, alias Arkanian, are 22 de ani, s-a născut pe 24 septembrie 1999, este singur, nu are o iubită cu care să-şi împărtăşească succesul.

Cine este şi ce scrie în CV-ul lui Vlad Nastea Arkanian

Este din Bucureşti, aici s-a născut, copilărit şi crescut şi a urmat cursurile Colegiului Naţional Bilingv George Coşbuc din Capitală. Arkanian este solist de profesie, dar cântă şi la tobe, iar în perioada iunie 2015 – septembrie 2017, acesta a făcut parte din formaţia Recursive Delusion, unde a fost toboşar. Din septembrie 2016 s-a dedicat carierei solo şi şi-a luat numele de scenă Arkanian.

Tot ce nu ştiai despre Arkanian de la Chefi fără limite

– este fan al tatuajelor şi a fost atât de obsedat de ele încât le-a pierdut numărul
– a fost fanul lui Cheloo şi al colegilor, după cum spune: „De mic eram obsedat de muzică, de la Paraziții la Michael Jackson, și pe la 10 ani, când am început cumva să îmi conturez gusturile pentru prima dată, m-am apucat de tobe.
– este solist vocal de la vârsta de 17 ani, atunci când şi-a ales şi numele de scenă.
– face bani din muzică, din YouTube, iar acum îşi rotunjeşte veniturile şi cu onorariul de la Chefi fără limite.

Ce legătură are Arkanian cu Florin Salam?

Alături de Antonia, Arkanian a intrat direct în topul trending al YouTube, după ce au lansat împreună piesa Complicated. De trei ani, Vlad Nastea face parte din echipa lui Alex Velea, după ce a intrat în Golden Boy Society. A scos, de atunci, mai multe piese, dintre care cele mai cunoscute sunt „XO’, „Abracadabra’, „Vitan Baby’, „Construiesc un imperiu’.

„Cu Alex m-am cunoscut la final de 2018 prin Beganudoarme, producător și prieten foarte vechi de-al meu care începuse să lucreze la Golden. El i-a arătat lui Alex ce fac. Alex, împreună cu echipa, m-au invitat pe primul material Golden Gang. Ne-am înțeles foarte bine instant, și după vreo 7 luni am intrat oficial în familia Golden Boy Society.

O zi normală la studio la noi e greu de conturat. Ne vedem toți zilnic, sau aproape zilnic, și ne facem treaba cât de prolific putem noi. Avem vreo 4 camere de studio active și în sesiuni constante, așa că, pe scurt, suntem o adunătură de oameni frumoși, care aleargă din sesiune în sesiune, facem multă muzică, și ne distrăm rău făcând asta„, povestea în urmă cu ceva timp Arkanian, noul concurent Chefi la cuţite.

Date Biografice Arkanian: înălțime, greutate

Nume complet: Vlad Alexandru Nastea
Data naşterii: 24 septembrie 1999
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: singur
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,68 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: