Gabriela Dinu Știri 23.02.2022 07:54

Daniela Tănase: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurentă Chefi fără limite

Daniela Tănase: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurentă Chefi fără limite

Daniela Tănase este solist vocal de profesie, are 43 de ani şi face parte din echipa verde care participă la Chefi fără limite, condusă de Sorin Bontea. Emisiunea a debutat la Antena 1, iar fanii show-ului de gătit au putut vedea aventurile prin care au trecut concurenţii în Grecia.

Daniela Tănase a devenit deja preferata fanilor de la Chefi fără limite, după ce au văzut-o în „focuri”, luptând pentru echipa ei. Curajoasă şi altruistă, aceasta s-a integrat rapid şi telespectatorii vor să afle cât mai multe lucruri despre ea.

Cine este şi din ce face bani Daniela Tănase, de la Chefi fără limite

Chiar dacă meseria ei de bază nu are nici cea mai mică legătură cu bucătăria, Daniela fiind de profesie cântăreaţă, gătitul este marea ei pasiune. Aşa a decis să îşi testeze limitele în acest concurs de gătit, difuzat în premieră la noi în ţară.

Filmat în insulele din Grecia, Chefi fără limite este, cumva, o îmbinare a emisiunilor preferate ale fanilor Antenei 1, având elemente atât din Chefi la cuţite, cât şi din Asia Express. Concurenţii sunt nevoiţi să gătească în zone diferite, în condiţii extreme, de stres, contra-timp.

Tot ce nu ştiai despre Daniela Tănase de la Chefi fără limite

– Daniela Tănase nu are studii în domeniu, fiind absolvetă a Academiei de Arte Luceafărul şi deţine licenţa UNATC din 2022. Actoria este o altă mare pasiune a sa, pe lângă cântat şi gătit.
– Despre veniturile ei nu sunt foarte multe informaţii, însă judecând după toate activităţile pe care le are, putem deduce că Daniela se bucură la final de lună de un onorariu consistent.
– Ea lucrează şi la Teatrul de Revistă Constantin Tănase şi Bucureşti şi este solist în formaţia CoveBand.

La teatru, o puteţi vedea pe Daniela în „Hai, zâmbește’, „Lasă supărarea-n hol’, „Hai, hai, România’, „Suta lui Tănase’, „Aer bun, de Herăstrău’, „E spectacol în oraș’, etc.

Ce legătură este între Daniela Tănase şi Gabriel Coveşanu?

Trupa anterior amintită a fost înfiinţată de către Mihaela Coveşanu, nimeni alta decât soţia fostului prezentator de la Vorbeşte lumea, Cove. Cu această formaţie, Daniela Tănase merge la diverse evenimente private.

Despre soţul ei nu a lăsat să se afle foarte multe informaţii, au împreună un fiu pe care Daniela îl iubeşte ca pe ochii din cap, mai ales că îi şi seamănă la perfecţie.

Daniela Stan face parte din echipa verde de la Chefi la cuţite, condusă de Sorin Bontea, alături de Arkanian – Artist. Iman Abushov – Director Comercial. Daniela Andronie Rădulescu – instructor fitness, Vlad Tănasie – Bucătar, Mariana Tarbuc – Consilier Primărie și Daniel Tudor – Antreprenor.

Date Biografice Daniela Tănase: înălțime, greutate

Nume complet: Tănase Daniela
Data naşterii: 1979
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: căsătorită
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,65 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: