Gabriela Dinu Știri 22.08.2022 09:22

Luchi Georgescu: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Luchi Georgescu: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Luchi Georgescu este o afaceristă din România, care are o avere de aproximativ 70 de milioane de euro, conform celor de la Revista Forbes. S-a născut într-o familie bogată, după cum recunoaşte chiar ea, că nu i-a lipsit niciodată spiritul de antreprenor, iar asta a ajutat-o enorm în carieră.

Altceva este atunci când ai parte de susţinerea părinţilor atât financiar, cât şi profesional, dar în mod total surprinzător nu la fel s-a întâmplat şi în cazul ei.

Care a fost primul job al lui Luchi Georgescu

“Tot timpul am avut bani, chiar şi înainte de Revoluţie, am făcut parte dintr-o familie bogată. La 5 ani vindeam bujorii din curtea bunicii. Nu aveam nimic, dormeam în gară şi avea pungi peste încălţăminte, dar m-am luptat să fac. În 2 ani, mi-am luat un apartament la Piaţa Reşita şi o maşină vai de capul ei.

În primul an de Meda, mai aveam 70 de dolari. După încă un an şi jumătate mi-am recuperat investiţia şi am făcut şi profit, dar trebuie să te zbaţi. Când plateam TVA-ul îmi cumpăram cei mai ieftini biscuiţi să mănânc. Nu pentru că nu aveam ce să mananc, doar aşa din ambiţie. Eu nu am avere, am active”, a spus Luchi Georgescu, citată de WallStreet.ro.

Date Biografice Billie Eilish înălțime, greutate

Nume complet: Luchi Georgescu
Data naşterii: 27 martie 1957
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: singură
Greutate: 53
Înălţime: 1,61 m

Media Prod este o firmă de mezeluri, acolo unde Luchi face bani frumoşi din vânzarea şi distribuţia acestora la nivel naţional şi internaţional. Luchi a avut inclusiv un complex hotelier, în Venus, pe care l-a vândut, dar şi Vincon Vrancea. Cea din urmă a fost preluată de către fiica ei, Ada Georgescu, unicul copil al lui Luchi.

Luchi Georgescu a fost timp de mai mulţi ani iubita lui Gigi Neţoiu, fost investitor la clubul de fotbal Dinamo Bucureşti. Mai exact, i-a fost amantă, căci Gigi era căsătorit în acea perioadă.

Luchi s-a născut pe data de 27 martie 1957, în Bucureşti. Este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, departamentul de Afaceri Externe. Primul job l-a avut la Institutul de Cercetări şi Producţie pentru Păsări şi Animale Mici Bucureşti.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha