Gabriela Dinu Știri 30.08.2022 16:06

Lidia Buble: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Lidia Buble: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Lidia Buble este o cântăreaţă celebră de la noi. S-a născut pe 9 iunie 1993 la Deva, are 1,60 m şi 42 kg. În acest moment, Lidia Buble concurează în cadrul emisiunii produse de Pro TV, Sunt celebru scoate-mă de aici!

Cântă muzică pop, dar în copilărie a început să cântă în corul bisericii penticostale Emanuel, acolo unde tatăl său este pastor. Familia Lidiei este uriaşă, aceasta mai având încă 10 fraţi.

Unde a lucrat Lidia Buble înainte să fie celebră?

Buble a devenit cunoscută după ce Adrian Sînă a invitat-o pe două piese ale sale, Kamelia şi Noi simţim la fel. Ultima a fost cea cu care a dat lovitura, o piesă care s-a auzit în vremea aceea şi la radiourile internaţionale pe când Lidia Buble avea doar 21 de ani.

Lidia Buble a absolvit Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva şi a luat examenul de Bacalaureat la limită, cu 5,55 la Limba şi literatura Română, 5.30 la Istorie şi 7.20 la Geografie. Media finală a fost de 6,01. A absolvit ulterior şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, dar nu a profesat niciodată în domeniu.

Până să devină celebră, şi-a câtigat banii din muncă cinstită, la Deva unde a fost femeie de serviciu, apoi ajutorul tatălui ei la biserică, bonă şi ajutor pentru managerii de vânzări auto.

Date Biografice Lidia Buble: înălțime, greutate

Nume complet: Buble Lidia
Data naşterii: 9 iunie 1993
Locul naşterii: Deva
Partener: singură (a fost cinci ani într-o relaţie cu Răzvan Simion)
Greutate: 42 kg
Înălţime: 1,60 m

Nu i-a fost ruşine niciodată să vorbească despre asta şi chiar a detaliat cum făcea ea bănuţii până să înceapă muzica să-i ofere şi satisfacţii financiare:

”Am fost femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Apoi, am lucrat o vară întreagă cu tata, la cimitir ca să îmi strâng bănuții mei, pentru că mereu am fost un copil independent”.

Lidia Buble a avut o singură relaţie serioasă cu un personaj foarte cunoscut din showbiz-ul românesc. Aceasta s-a cuplat cu Răzvan Simion pe vremea când matinalul încă era căsătorit cu mama celor doi copii ai săi. După cinci ani de relaţie, cei doi s-au despărţit şi au surprins pe toată lumea cu gestul lor.

În prezent, Răzvan şi-a refăcut viaţa cu Daliana, o angajată Pro TV, designer de interioare la Visuri la cheie, iar Lidia Buble e plecată în Asia Express, alături de sora ei, Esthera. Conform surselor din Antenă, aceasta ar primi suma de 1000 de euro pentru fiecare episod din competiţie.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu
Răzvan Simion