Gabriela Dinu Filme & Seriale 02.01.2023 05:32

Când transmite Pro TV filmul Singur Acasă, cu Macaulay Culkin

Când transmite Pro TV filmul Singur Acasă, cu Macaulay Culkin

Singur acasă, celebrul film adorat de români, va fi difuzat din nou de Pro TV în luna decembrie. Pentru că ce sărbători ar fi acelea fără producţia cu Macaulay Culkin, la TV?

Finalul anului 2020 se apropie cu paşi repezi. Am intrat deja pe ultima sută de metri iar oamenii se pregătesc deja de Sărbători, postul a început, urmează să vină şi Moş Nicolae şi în scurt timp vine şi Crăciunul.

Când vedem Singur Acasă la Pro TV în 2020

De ceva timp, pe lângă tradiţiile vechi, obiceiurile clasice, s-a inoculat o altă tradiţie modernă. Oamenii adoră să vadă la TV trilogia Singur Acasă, iar Pro TV difuzează an de an filmele cerute de români. Primele două filme îl au în prim-plan pe Macaulay Culkin, iar Singur Acasă 3 are un alt protagonist, pe Alex D. Linz.

Anul acesta, Pro TV începe difuzarea în primul weekend din luna decembrie. Astfel, Singur acasă, prima parte va fi la televizor sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20:00, chiar în ajunul venirii lui Moş Nicolae. După acest film artistic, postul din Pache Protopopescu va difuza producţia „Jaf cu stil”, în regia lui Zack Braff.

Singur acasă 2 va fi difuzat sâmbăta care va urma, pe 12 decembrie, iar partea a 3-a pe 19 decembrie. Filmul vechi de peste 30 de ani aduce audienţă an de an, fiecare parte fiind vizionată de milioane de oameni.

Ce s-a ales de Macaulay Culkin?

Celebrul actor din Singur acasă a avut grave probleme de sănătate din cauza dependenţei de droguri. Ajunsese chiar să fie atât de grav încât viaţa sa atârna de un fir de aţă. Uşor, uşor, cu tratamente, actorul şi-a revenit şi s-a recuperat, însă până să reuşească să treacă peste arăta îngrozitor. Slăbise foarte mult, la fiecare apariţie în public avea un aspect neîngrijit şi puţini erau cei care se mai aşteptau să îşi revină. Din fericire pentru el, a reuşit să revină la viaţă cu adevărat.