Gabriela Dinu Știri 02.05.2021 07:38

La ce oră se închid magazinele astăzi, 2 mai în București. Programul din prima zi de Paște

La ce oră se închid magazinele astăzi, 2 mai în București. Programul din prima zi de Paște

În toată Săptămâna Mare, magazinele au avut un orar diferit de funcţionare. Favorizaţi de hotărârea Guvernului privind relaxarea restricţiilor pentru anumite zile, românii şi-au putut face cumpărăturile de Paşte. Programul pentru această zi, însă, este puţin problematic dacă aţi rămas fără alimente.

De Paşte, toate magazinele au anunţat că vor închide. Majoritatea îşi vor relua activitatea începând cu luni, 3 mai. Dar există şi lanţuri de magazine care au dat liber angajaţilor şi în a doua zi de Paşte şi astfel obloanele sunt trase chiar şi luni.

Când se închid magazinele azi, de Paşte, în Bucureşti?

Este vorba despre retailerul german LIDL, care îşi va relua activitatea normală abia de marţi, 4 aprilie. Astfel, dacă nu aţi reuşit să vă faceţi toate cumpărăturile în zilele premergătoare Paştelui, şansele de a mai găsi un supermarket deschis azi, în Bucureşti, sunt nule.

Veţi avea mai multe şanse la benzinării, care vor funcţiona după programul lor normal. Însă aici preţurile sunt mai ridicate decât oriunde şi nici nu aveţi o varietate de produse de ales.

Tot de Paşte, în Bucureşti, vor mai fi deschise şi magazinele mici, de stradă, de tip non-stop. Însă şi aici orarul va fi afectat de ziua de sărbătoare şi majoritatea vor închide la ora 14:00. Aşadar, verificaţi rapid ce vă trebuie şi daţi fuga la cea mai apropiată benzinărie ori butic, până nu se închid şi acestea.

Programul magazinelor din Bucureşti din prima zi de Paşte

După cum am menţionat anterior, toate magazinele mari din Capitală sunt închise azi, 2 mai, în prima zi de Paşte. De luni, 3 mai, îşi vor redeschide uşile rând pe rând, cu o singură excepţie, despre care am scris anterior. Toate magazinele LIDL vor fi închise şi în a doua zi de Paşte.

Activitatea magazinelor va fi reluată în funcţie de rata de incidenţă de pe raza localităţii unde acestea îşi desfăşoară activitatea.