Gabriela Dinu Știri 28.04.2021 08:27

Ce program au casele de pariuri Superbet de 1 mai și de Paște

Ce program au casele de pariuri Superbet de 1 mai și de Paște

Casele de pariuri Superbet vor avea un program diferit cu ocazia sărbătorilor Pascale. Mai exact, de Paşte, acestea vor fi închise şi în zilele premergătoare va exista un orar diferit.

Conform unei comunicări realizate de Superbet, toate casele de pariuri din ţară vor funcţiona după un program special în Vinerea şi Sâmbăta Mare. Duminică, de Paşte, toate agenţiile vor fi închise.

Ce program au casele de pariuri Superbet de 1 mai și de Paște?

Desigur, online, aplicaţia şi site-ul sunt complet funcţionale şi vor putea fi accesate în orice moment din zi sau din noapte. Modificarea survine doar la casele de pariuri fizice.

Vineri, 30 aprilie, agenţiile Superbet vor avea program normal, iar sâmbătă, 1 mai, acesta va fi modificat. Toate casele de pariuri vor avea program scurt, de la 10:00 la 18:00, iar pe 2 mai toate vor fi închise.

Luni, pe data de 3 mai, programul va fi din nou scurt, de la 12:00 la ora 21:00, acolo unde nu sunt restricţii privind infectarea cu covid, iar acolo unde sunt programul se încheie la ora 18:00.

De marţi, 4 mai, totul revine la normal şi agenţiile vor funcţiona după programul clasic şi în funcţiile de regulile conform ratei de incidenţă a infectării cu covid din zona în care funcţionează acestea.

Program Superbet de 1 şi 2 mai 2021

  • Vineri 30 aprilie – program normal;
  • Sâmbătă 1 mai – program scurt, între 10:00 şi 18:00;
  • Duminică 2 mai – închise toate agenţiile stradale;
  • Luni 3 mai – program scurt 12:00-21:00 (sau în funcție de ora închiderii, conform incidenţei din zonă , 12:00 – 18:00);
  • Marți 4 mai – program normal.

Superbet a pregătit un program special prin care banii din câştiguri pot fi încasaţi şi în zonele în care agenţiile sunt închise din cauza restricţiilor.

Mai exact, Superbet va acorda banii direct în contul de jucător, după ce îi oferiţi o serie de documente în prealabil. Precum numele de utilizator, copia color a biletului câştigător, copie după buletinul de identitate, extras de cont şi contul IBAN.

Există şi varianta în care câştigul vă poate fi transferat prin card bancar. Pentru această variantă, trebuie să furnizaţi toate datele ca şi în cazul anterior, la care se adaugă şi contul IBAN.