Gabriela Dinu Știri 28.04.2021 12:41

Mesaje în imagini de Paște: Felicitări și urări cu ”Hristos a Înviat” spuse din suflet

Cu ocazia sărbătorilor Pascale, românii devin mai buni. Uită de certurile de peste an şi le trimit apropiaţilor mesaje şi urări cu Hristos a Înviat şi Paşte fericit.

Indiferent că trimit urările prin sms, pe WhatsApp, ori pe Facebook, aceştia se gândesc să le aleagă pe cele mai originale. Căci un mesaj primit şi în anii anteriori, de Paşte, cu siguranţă nu va avea efectul scontat.

Mesaje şi urări în imagini de Paşte

Mai nou, moda online-ului spune că cele mai apreciate mesaje cu ocazia sărbătorilor sunt cele în imagini, în care sunt folosite fotografii sugestive şi mesaje puternice.

Puţină inspiraţie nu strică niciodată, de aceea v-am pregătit o selecţie de mesaje cu urări pentru Paşte în rândurile următoare. În cazul în care vă plac urările în imagini, le găsiţi ataşate în galeria foto a acestui articol şi sunt potrivite pentru orice membru al familiei sau prieteni.

  • Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!
  • Să ai parte de multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă, sănătate şi putere de muncă. Sărbători Fericite alături de cei dragi!
  • Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi tot mai mult! Hristos a înviat!
  • Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!
  • Sfânta sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!
  • Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!
  • Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gand, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!
  • Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îli doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte Fericit!