Gabriela Dinu Vedete 04.08.2022 22:01

Juno: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, nume real, avere, afaceri

Juno: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, nume real, avere, afaceri

Juno, pe numele său real Alex Stancu, este un cunoscut cântăreţ din România. De mai mult timp, acesta se iubeşte cu Jo, mai exact, Ioana Anuţa.

Cântăreaţă şi ea, Jo a participat la X Factor în 2017, a ajuns până în marea finală, acolo unde a terminat pe locul al doilea în competiţie. Cei doi sunt împreună din 2018 şi, în ciuda urcuşurilor şi coborâşurilor pe care le-au întâmpinat, aceştia au rămas tot împreună, deşi s-au despărţit de câteva ori pe parcursul acestor patru ani de relaţie.

Cine este, de fapt, Juno şi ce scrie în CV-ul lui?

Juno a făcut parte din trupa Shot, însă proiectul nu a mai continuat şi artistul a continuat pe cont propriu. Acum, are propriile piese solo sau în colaborare cu alţi artişti şi este des invitat la emisiunile de radio, unde a cântat live, alături de iubita sa, Jo.

Atunci când au împlinit 4 ani de relaţie, cei doi s-au dus într-o superbă vacanţă în Zanzibar şi acela a fost momentul în care şi-au anunţat fanii că s-au împăcat, după o periodă mai lungă cât au stat separaţi. Fanii au fost în extaz după ce au văzut asta:

Date Biografice Juno înălțime, greutate

Nume complet: Stancu Alexandru
Data naşterii: 5 ianuarie 10987
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Jo
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,80 m

„Atât de frumoși ????”, „Frumoșii”, „Sunteți prea drăguți, mă topesc ❤️”, „Sunteți minunați”, „Cel mai perfect cuplu????❤️❤️❤️❤️”, sunt câteva dintre comentariile pe care cei doi le-au primit pe Instagram, după ce au postat imagini din vacanţa de lux.

Recent, Juno a fost cooptat în cel mai nou proiect al Antenei 1, Splash! Vedete la apă, emisiune care se filmează la bazinul olimpic din Bacău. Alături de alte vedete din showbiz-ul românesc, acesta ia parte la competiţia care va fi difuzată începând cu finalul lunii august. Sezonul precedent, emisiunea a fost câştigată de către fostul fotbalist, Cristi Pulhac.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha