Gabriela Dinu Știri 16.05.2022 13:17

Iuliana Luciu: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, afaceri, familie, venituri, salarii

Iuliana Luciu: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, afaceri, familie, venituri, salarii

Iuliana Luciu este un personaj cunoscut din lumea showbiz-ului românesc. De profesie cântăreaţă şi actriţă, aceasta a ajuns în lumina reflectoarelor graţie talentului şi mai ales a frumuseţii sale. Este sora Nicoletei Luciu.

Iuliana Luciu are 35 de ani, s-a născut pe 17 aprilie 1987 în Bucureşti şi este absolventă a Facultăţii de Management Agro Turistic din cadrul Universităţii Bioterra.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul Iulianei Luciu?

Este sora celebrei Nicoletei Luciu şi mai au un frate, pe nume Daniel. S-a născut într-o familie simplă, ca fiică a lui Ion şi a Lucicăi Luciu. Nu a stat prea mult în cuibul părintesc şi şi-a luat zborul în cariera muzicală pe vremea când avea doar 15 ani.

A vrut să se lanseze într-un mod inedit şi asta chiar i-a ieşit, căci formaţia din care făcea ea parte cânta dansând pe…role. A fost cu siguraţă un proiect special de pe scena muzicală românească.

A fost tot timpul o persoană discretă şi nu şi-a expus viaţa privată, însă de fiecare dată când a avut un iubit celebru paparazii au prins-o „în fapt”. Ultima cucerire cu care s-a ascuns, dar degeaba, a fost chiar Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea şi tatăl copilului ei. Cei doi nu au confirmat niciodată relaţia, însă, chiar dacă au fost surprinşi în ipostaze demne de un cuplu serios.

Date Biografice Iuliana Luciu: înălțime, greutate

Nume complet: Luciu Iuliana
Data naşterii: 17 aprilie 1987
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: singură
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,74 m

Până să se cupleze cu acesta, Iuliana s-a mai iubit cu Răzvan Dumitrescu, alături de care a avut o relaţie serioasă şi chiar au fost logodiţi. O relaţie controversată ar fi avut mezina familiei Luciu şi cu afaceristul Ioan Neculaie, care a bifat mai toate domniţele din showbiz-ul românesc.

Iuliana Luciu a făcut carieră ca fotomodel, având numeroase prezentări de modă pentru designerii cunoscuţi de la noi din ţară. Aceasta are şi dimensiunile aproape de perfecţiune, de 87/60/90.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tibi Clenci
George Tănase
Andrei Ciobanu