Gabriela Dinu Știri 19.04.2022 17:30

Ionuț Rusu: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, salariu la Kiss FM

Ionuț Rusu: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, salariu la Kiss FM

Ionuţ Rusu este un comediat român, născut pe 15 mai 1992, prezentator al emisiunii matinale de la Kiss FM, „Foarte bună dimineaţa”. Acesta a devenit celebru după ce a participat la emisiunea iUmor, de la Antena 1, unde a stârnit hohote de amuzament şi simpatia tuturor.

Evoluţia sa în online a fost una spectaculoasă, căci filmuleţe sale de pe YouTube, în care imita celebrităţi din România, deveneau virale la scurt timp după publicare.

Ce scrie în CV-ul lui Ionuţ Rusu?

„Am făcut pur și simplu ce am simțit eu că ar avea priză la public și norocul a făcut ca ei să savureze conținutul meu și să rezonăm din multe puncte de vedere”, povesteşte Ionuţ Rusu despre ascensiunea sa, la care recunoaşte că s-a gândit de foarte puţine ori.

Ştie că iUmor a fost rampa sa de lansare şi o recunoaşte ori de câte ori are ocazia: „Participarea la această emisiune a constituit debutul unei etape noi în viața mea. M-am bucurat de toate facilitățile pe care mi le-a oferit notorietatea, însă, în același timp, am simțit că am o datorie față de public, și anume aceea de a le oferi un content similar celui care mi-a adus recunoștința oamenilor.”

Date Biografice Ionuţ Rusu: înălțime, greutate

Nume complet: Ionuţ Rusu
Data naşterii: 15 mai 1992
Locul naşterii: România
Parteneră: Antonia
Greutate: 77 kg
Înălţime: 1,75 m

Până să fie celebru, acesta s-a iubit cu frumoasa prezentatoare de la Kanal D, Viviana Sposub. Cei doi şi-au consumat relaţia departe de ochii curioşilor şi atunci când lucrurile nu au mai mers între ei, s-au despărţit la fel de frumos cum şi-au dus relaţia, fără circ şi scandal. Între timp, Viviana şi-a refăcut viaţa cu George Burcea şi speră să devină mamă în curând. Şi Ionuţ şi-a refăcut viaţa şi se iubeşte în prezent cu un model internaţional pe nume Antonia.

Până să ajungă să facă bani din radio sau stand-up comedy, Ionuţ Rusu a fost şofer pe TIR: „Am intrat în contact cu mașinile de la o vârstă fragedă, iar pasiunea mi-a fost transmisă de tatăl meu, care provine dintr-o familie în care meseria cea mai des întâlnită este cea de camionagiu. Astfel că, mi-a transmis și mie acest „microb”, care nu m-a părăsit niciodată.

Am avut norocul de a conduce mașini de la o vârstă fragedă datorită aceluiași individ, tata, el fiind cel care propunea ca o dată pe săptămână să mergem pe un drum forestier, ca eu să învăț să conduc.”

În prezent, pentru aportul său adus emisiunii de la Kiss FM, Ionuţ Rusu încasează lunar un salariu în valoare de 2500 de euro.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tibi Clenci
George Tănase
Andrei Ciobanu