Gabriela Dinu Știri 06.03.2022 14:51

Ionuţ Dongo Oase: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri – Concurent Dancing on Ice 2022

Ionuţ Dongo Oase: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri – Concurent Dancing on Ice 2022

Oase, pe numele său real Ionuţ Dongo, este unul dintre participanţii emisiunii Dancing on Ice, de la Antena 1. Acesta face echipă cu Adreea Ureche cu scopul de a-i îndeplini cel mai mare vis al celei mai bune prietene a Andreei, Andreea Ramoca Voicu.

Aceasta îşi doreşte să ajungă la Jocurile Olimpice din 2026 şi are nevoie de timp şi condiţii de a se pregăti, iar Oase şi Andreea Ureche vor face tot posibilul pentru asta.

Cine este, de fapt, Oase, de la Antena 1?

Oase este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui CRBL, sunt ambii pasionaţi de kendama, iar pe vremea când acestea făceau ravagii în România, cei doi au organizat diverse turnee de specialitate. Ba mai mult, Ionuţ Dongo a participat la Campionatul Mondial din Japonia şi a organizat numeroase astfel de concursuri la noi în ţară, prin mall-uri şi alte locuri.

Este pasionat de kendama de când avea doar 20 de ani şi în România nimeni nu auzise de asta. În prezent, şi-a organizat acasă o cameră specială pentru ele, unde a strâns peste 650 de astfel de obiecte:

„Cu ani în urmă, aveam niște prieteni rolleri și unul a venit cu o kendama. Am pus mâna pe ea și mi-a lăsat-o mie acasă și acasă a rămas vreo două luni de zile de izbeliște, nu m-am atins de ea. Apoi m-am dus într-un magazin specific japonez, nu mai știu în ce țară eram, și am văzut niște kendame care nu aveau forma actuală, erau ieftine, tip suvenir.

De ce i se zice „Oase” lui Ionuţ Dongo?

De asta aveam și eu acasă. Și la magazin am văzut un tip care se tot juca cu ea și mi-a arătat cum se face. Și am zis: wow, am și eu acasă, o să încerc și eu. Și am încercat și eu și în secunda doi m-am trezit că nu mai pot s-o las din mână. Vreo doi ani de zile nu i-am mai dat drumul.

Apoi mi s-a stricat, deci mă întrebam: cum fac acum să iau alta, de unde iau, că nu se găseau ca acum. Și m-am zbătut, am găsit eu nu știu ce site-uri și am comandat trei. Și de acolo a început nebunia mea. Si de la trei am ajuns la 650 de kendame azi”, spune Ionuţ Dongo.

Au plecat împreună în Asia Express şi chiar au pus mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

„Este un nemernic, dar sincer, cred că ne completăm reciproc. Are și talente ascunse, a fost un dansator foarte bun până când cântarul i-a spus altceva”, povestea CRBL, care acum e plecat în Survivor, despre bunul său prieten.

Ce nu ştiai despre viaţa personală a lui Oase de la Antena 1?

– A dansat breakdance la şcoala lui CRBL şi pentru că avea o mobilitate ieşită din comun, apropiaţii îi spuneau că se mişcă de parcă nu ar avea oase în corp, de aici i-a rămas şi porecla.
– După ce a câştigat Asia Express, a fost distribuit de producătorii emisiunii într-un rol extrem de important, acela de co-prezentator.
– se iubeşte de peste opt ani cu o tânără şatenă, al cărui nume îl ţine ascuns.

Date Biografice Oase: înălțime, greutate

Nume complet: Ionuţ Dongo
Data naşterii: 1978
Locul naşterii: România
Parteneră:
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,78 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: