Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:54

Ioana Scărlătescu: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Ioana Scărlătescu: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Ioana Scărlătescu s-a născut la Drăgăşani, Vrancea, în 1989, şi a absolvit Facultatea de Regie Film, specializarea Cinematografie şi Televziune. Este prezentatoarea rubricii meteo din cadrul Observatorului principal al Antenei 1 şi o prezenţă constantă pe micile ecrane ale românilor.

În 2006, pe vremea când avea doar 17 ani, aceasta juca în celebre telenovelă românescă, difuzată pe Acasă TV, „Numai Iubirea”. Au urmat mai multe roluri în producţii asemănătoare, în „Îngeraşii” (2008), „State de România”, „Doctori de mame” sau „Moştenirea”.

Unde a mai lucrat Ioana Scărlătescu până să ajungă la Antena 1?

Este pasionată de actorie şi dans, de aceea timp de doi ani a mers la cursurile lui Mihai Petre, celebrul dansator de la Pro TV. Ioana Scărlătescu este verişoara Adelei Popescu, celebra actriţă şi prezentatoare de la Vorbeşte lumea. Mamele lor sunt surori iar cele două actriţe au avut o relaţie excelentă de-a lungul timpului, au crescut împreună atât personal, cât şi profesional, căci au jucat împreună în serialele mai sus amintite, de la Acasă TV:

Ioana Scărlătescu s-a născut în Bucureşti, a absolvit Colegiul Naţional Spiru Haret, apoi a făcut două facultăţi, Universitatea Media şi Facultatea de Psihologie, de la Universitatea Titu Maiorescu. Primul job în televiziune l-a avut la România TV, acolo unde a prezentat rubrica meteo în perioada niembrie 2011 – iunie 2012, apoi a primit un job de prezentatoare a ştirilor din sport, la Telekom Sport, acolo unde a activat cea mai mare perioadă a carierei sale de până acum, în perioada martie 2012 – martie 2019.

Date Biografice Ioana Scărlătescu: înălțime, greutate

Nume complet: Scărlătescu Ioana
Data naşterii: 21 iunie 1989
Locul naşterii: Drăgăneşti, Vrancea
Partener: necăsătorită
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,63 m

S-a lăsat de televiziune pentru o scurtă perioadă de timp, în care a fost angajată în cadrul Ministerul Tineretului şi Sportului (iulie 2019 – noiembrie 2019), după care a revenit la marea sa dragoste şi s-a angajat ca prezentatoare a rubricii meteo la TVR (decembrie 2019 – august 2020).

Ioana Scărlătescu, alături de verişoara Adela Popescu
Ioana Scărlătescu, alături de verişoara Adela Popescu

Din vara anului trecut, Ioana Scărlătescu a fost cooptată de Antena 1, acolo unde prezintă vremea şi în prezent. Conform surselor din interiorul postului TV, aceasta ar avea un salariu de 1.500 de euro la Observator.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Viviana Sposub
Mirela Vaida
Mihai Bendeac
Ramona Olaru