Ioana Filipescu Vedete 04.01.2023 22:49

Ioana Ginghina: CV, varsta, biografie, inaltime, surse de venit

Ioana Ginghina: CV, varsta, biografie, inaltime, surse de venit

Ioana Gingină este o actriță de teatru și de film e actriță română de film, televiziune, scenă și voce. A fost căsătorită cu Alexandru Papadopol, actor și el, iar divorțul a fost foarte mediatizat. Din iubirea lor a rezultat o fetiță, Ruxandra, acum în vârstă de 14 ani.

După divorț, cei doi au ajuns la o înțelegere, iar relația este una bună. Ambii și-au refăcut viața, după ce au apucat-o pe drumuri separate.

Ioana Ginghină biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Ioana Ginghină

Data nașterii: 21 septembrie 1977

Locul nașterii: Copșa Mică, județul Sibiu

Vârsta: 45 de ani

Înălțime: 1,65 m

Copii: Ruxandra (14 ani)

Ioana Ginghină și-a refăcut viața după divorțul de Papadopol

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au fost căsătoriți timp de 12 ani, cei doi alegând să divorțeze în 2019, la notar, din cauza infidelității actorului. S-a cuplat cu Adriana Titieni, pe atunci soția lui Adrian Titieni.

Ioana avea să-și refacă viața, de doi ani, alături de Cristi Pitulice, dar nu s-a căsătorit.

Ioana și Alexandru au rămas în relații bune, și de dragul fetiței lor. „Noi suntem niște oameni care ne înțelegem foarte bine. Și știam asta de la început, pentru că noi am fost foarte buni prieteni. Ca foști soț și soție era normal să rămână așa. Normal că a fost nevoie de un timp să vindece anumite lucruri, dar acum el este un bărbat important din viața mea…

Alexandru face programul în funcție de programul fiicei noastre Ruxi, în primul rând, în funcție de ce își dorește ea”, avea să dezvăluie Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină, sursă de venit din teatru, film și televiziune

Actriță foarte cunoscută în România, Ioana Ginghină muncește foarte mult pentru cariera ei. A avut roluri nu numai pe scena teatrului românesc, ci și în televiziune, de-a lungul timpului. De altfel, acestea sunt sursele ei de venit, pe care le drămuiește ca la carte.

Chiar actrița avea să divulge unele secrete financiare de care nu se desparte. „Îmi pun lunar de-o parte o sumă pe care am voie să o consum. Este vorba de 8.000 de lei – salariul de la teatru și pensia alimentară de la Alexandru. Tot în aplicație notez absolut toate cheltuielile: facturi, mâncare de la supermarket, meditațiile fetiței…

Înainte nu reușeam să strâng mare lucru. Dar nu știi ce înseamnă să strângi bani! E ca la greutate – vezi miracolul cu ochii tăi. Pe mine aplicația asta m-a educat. Până nu am văzut, nu credeam. Acum am zile când nu cheltuiesc deloc”, spunea Ioana Ghinghină pentru Click!.

Tot ea dezvăluia că, la un moment dat, cheltuia foarte mult, în special pe haine. „O luasem razna de tot cu cumpărăturile. Dădeam și 6.000 de lei lunar pe haine. Când nu erau pentru mine, erau pentru Ruxi, fiica mea, sau pentru Cristi, iubitul meu. Când nu cumpăram pentru ei, dădeam banii pe creme, pe cosmetice sau produse pentru păr. Zici că aveam o boală să cheltuiesc”, a completat Ioana.

Te-ar mai putea interesa:

Oana Mosneagu: CV, Biografie, Varsta, inaltime, surse de venit

Carmen Grebenișan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurentă Survivor România 2023

Florin Dumitrescu CV. Ce studii are, ce vârstă are, unde a mai lucrat până să devină vedetă și cum arată soția acestuia