Ioana Filipescu Vedete 08.12.2022 21:21

Oana Mosneagu: CV, Biografie, Varsta, inaltime, surse de venit

Oana Mosneagu: CV, Biografie, Varsta, inaltime, surse de venit

Oana Moșneagu este o actriță care a devenit cunoscută grație rolului din serialul Adela. A bifat mai multe roluri în diferite filme și seriale și a avut numeroase colaborări, între ele, celebrități din lumea filmului, a muzicii, dar nu numai. Maia Morgenstern, Ioana Ginghină, Oana Pellea, Smiley, Liviu Vârciu și chiar actorul american, Steven Seagal.

Oana Moșneagu a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. Apoi, s-a pus pe treabă. A cules celebritatea, dar și o importantă sursă de venit.

Oana Moșneagu, celebră după serialul Adela

Avea să joace în două dintre producțiile Ruxandrei Ion: Fructul oprit (Bihter-personaj negativ, sezonul al doilea) și Adela (serial din 2021) (Andreea-personaj principal negativ). În ciuda faptului că joacă rolul antagonistei, Oana Moșneagu reușește de fiecare dată să fie apreciată de public, mai ales pentru talentele sale înnăscute, dar și pentru trăsăturile de model pe care le afișează de cele mai multe ori în mediul online.

Oana Moșneagu a devenit din ce în ce mai cunoscută datorită rolului din serialul “Adela”. Acolo, o interpretează pe “Andreea”, fata avară care vrea să-i fure cu orice preț viața surorii sale.

A mai jucat în „Faci sau taci”, Lecții de viață, în videoclipurile lui Carla’s Dreams, în videoclipul melodiei „De unde vii la ora asta?” a lui Smiley, în „Moromeții 2” și în multe alte proiecte.

Oana Moșneagu biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Oana Moșneagu

Data nașterii: 7 august 1990

Locul nașterii: Mioveni, județul Argeș

Vârsta: 32 de ani

Înălțime: 1,74 m

Filmele în care a jucat Oana Moșneagu și colaborările ei

Contract to Kill / Echipa de elită (2016) – chelneriță

Triplusec (2018) – Ramona

Fructul oprit (2018) – Bihter

Faci sau taci (2019) – Roxana Trailer

Don’t Read This on a Plane (2021) – Ophelia Trailer

Adela (2021) – Andreea Achim

Oana Moșneagu a colaborat cu: Ioana Ginghina, Alina Pușcaș, Adriana Trandafir, Maia Morgenstern, Doinița Oancea, Mădălina Anea, Bogdan Iancu, Adrian Titieni, Paul Octavian Diaconescu, Augustin Viziru, Diana Dumitrescu, Andreea Pătrașcu, Cristina Ciobănașu, Monica Bîrlădeanu, Alina Chivulescu, Majda Aboulumosha, Vlad Gherman, Steven Seagal, Oana Pellea, Liviu Vârciu, Levent Sali, Carmen Tănase, Iulia Verdeș, Cristina Cioran, Victor Rebengiuc sau Smiley.

Oana Moșneagu și-a cunoscut iubitul la filmări

Oana Moșneagu formează un cuplu, de mai bine de un an, cu actorul Vlad Gherman, cel care se despărțise de actrița Cristina Ciobănașu. Cei doi aveau să se întâlnească pe platourile de filmare ale serialului Adela. Au recunoscut că formează un cuplu, după ce Vlad Gherman a lansat un videoclip în care apar scene tandre cu Oana. Mai multă vreme, fanii au bănuit că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie, judecând după vacanțele și timpul petrecut împreună.

Vlad Gherman avea, apoi, să facă anunțul, că are o relație cu Oana Moșneagu. Tot atunci a publicat și o serie de fotografii în care apare alături de ea.