Gabriela Dinu Știri 07.03.2022 09:39

Carmen Grebenișan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurentă Dancing on Ice 2022

Carmen Grebenișan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație,  venituri – Concurentă Dancing on Ice 2022

Carmen Grebenişan este un celebru influencer din România, cu o comunitate uriaşă pe Instagram. Este bună prietenă cu Alina Ceuşan, alături de care a crescut atât ca om, cât şi ca influencer, şi au fost chiar plecate împreună în Asia Express.

Carmen a suferit mai multe operaţii estetice de-a lungul timpului, însă a recunoscut până acum doar pe una dintre ele, aceea de implant mamar.

Cine este şi din ce face bani Carmen Grebenişan?

În prezent, Carmen Grebenişan participă la emisiunea Dancing on Ice, difuzată la Antena 1. Aceasta face echipă cu Lilian Brînzari, un elev de liceu de clasa a 12-a, pasionat de patinaj artistic şi care şi-a dedicat până acum întreaga viaţă acestui hobby.

Odată cu începerea pandemiei de coronavirus, visul lui Lilian s-a năruit deoarece nu s-a mai putut pregăti pentru Olimpiada de la Beijing. Prin participarea la această emisiune, Lilian şi-a propus să le arate părinţilor săi că toate sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului nu au fost făcute fără rost şi că a meritat ca ei să facă totul pentru el şi visul său.

Mai mult, tânărul Lilian vrea să îşi deschidă un club de patinaj artistic şi să termine o facultate de prestigiu. Partenera sa, Carmen Grebenişan, nu mai este o adolescentă, căci s-a născut pe 21 iulie 1992, la Cluj. Alături de buna sa prietenă Alina Ceuşan, aceasta are o marcă de costume de baie, denumită INFSD Swimwear.

Cu cine este căsătorită Carmen Grebenişan?

La doar 29 de ani, Carmen este deja căsătorită de un an. Aceasta s-a mutat în Bucureşti de dragul iubitului său, Alex Militaru, iar pe vremea când cei doi erau în vizită la nişte prieteni în Cluj, acesta i-a cerut mâna. Blondina a acceptat pe loc şi cununia civilă a fost sărbătorită cu mare fast, la restaurantul din Bucureşti al prietenei sale, Alina Ceuşan.

Graţie noului nume pe care l-a primit după căsătorie, Militaru, Carmen a organizat de dragul cununiei sale civile o petreceră tematică, iar toţi invitaţii au fost îmbrăcaţi în dress code-ului evenimentului: military.

Date Biografice Carmen Grebenişanu: înălțime, greutate

Nume complet: Carmen Grebenişanu
Data naşterii: 21 iulie 1992
Locul naşterii: Cluj, România
Partener: Alex Militaru
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,70 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: