Gabriela Dinu Știri 07.02.2023 17:46

Carmen Grebenișan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurentă Survivor România 2023

Carmen Grebenișan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație,  venituri – Concurentă Survivor România 2023

Carmen Grebenişan este un celebru influencer din România, cu o comunitate uriaşă pe Instagram. Este bună prietenă cu Alina Ceuşan, alături de care a crescut atât ca om, cât şi ca influencer, şi au fost chiar plecate împreună în Asia Express.

Aceasta a fost cooptată de Pro TV în cel mai de succes show al postului TV, Survivor România, unde va face parte, aşa cum era de aşteptat, din echipa Faimoşilor. Carmen a suferit mai multe operaţii estetice de-a lungul timpului, însă a recunoscut până acum doar pe una dintre ele, aceea de implant mamar.

Cine este şi din ce face bani Carmen Grebenişan?

Totodată, Carmen Grebenişan a participat de curând şi la emisiunea Dancing on Ice, difuzată la Antena 1. Aceasta a făcut echipă cu Lilian Brînzari, un elev de liceu de clasa a 12-a, pasionat de patinaj artistic şi care şi-a dedicat până acum întreaga viaţă acestui hobby.

Odată cu începerea pandemiei de coronavirus, visul lui Lilian s-a năruit deoarece nu s-a mai putut pregăti pentru Olimpiada de la Beijing. Prin participarea la această emisiune, Lilian şi-a propus să le arate părinţilor săi că toate sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului nu au fost făcute fără rost şi că a meritat ca ei să facă totul pentru el şi visul său.

Partenera sa, Carmen Grebenişan, nu mai este o adolescentă, căci s-a născut pe 21 iulie 1992, la Cluj. Alături de buna sa prietenă Alina Ceuşan, aceasta are o marcă de costume de baie, denumită INFSD Swimwear. Afacerile sale ţin de brandul său propriu, face bani frumoşi din influecing, fiind unul dintre cele mai apreciate modele de la noi din ţară pentru campaniile brandurilor celebre.

Cu cine este căsătorită Carmen Grebenişan?

La doar 29 de ani, Carmen este deja căsătorită de un an. Aceasta s-a mutat în Bucureşti de dragul iubitului său, Alex Militaru, iar pe vremea când cei doi erau în vizită la nişte prieteni în Cluj, acesta i-a cerut mâna. Blondina a acceptat pe loc şi cununia civilă a fost sărbătorită cu mare fast, la restaurantul din Bucureşti al prietenei sale, Alina Ceuşan.

Graţie noului nume pe care l-a primit după căsătorie, Militaru, Carmen a organizat de dragul cununiei sale civile o petreceră tematică, iar toţi invitaţii au fost îmbrăcaţi în dress code-ului evenimentului: military.

A crescut fără familie, de la 12 ani

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Carmen Grebenişan a povestit despre un moment greu din viaţa sa, acela când familia s-a mutat în Anglia, pentru a munci, iar ea a rămas în ţară: “Părinții mei stau departe de mine de câțiva ani. Am învățat să mă descurc singură, să fiu independentă încă de mică, Tot timpul îmi e dor de ei. (…) Ai mei sunt foarte mândri de mine. Părinții mei m-au lăsat să fiu exact cum am vrut să fiu. O singură palmă cred că am primit, în rest m-au lăsat să fac absolut tot ce am vrut eu să fac vreodată. Am făcut foarte multe prostii. Nu am fost o fată cuminte, am fost foarte rebelă, dar a funcționat”.

A renunţat la nuntă de dragul Survivor România

În 2023, Carmen Grebenişan avea programată nunta. Căsătorită deja civil cu Alex Militaru, aceştia trebuiau să îşi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu, dar au amânat momentul pentru ca blondina să poată participa la Survivor: “Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp… și acum am zis DA categoric. Este o experiență destul de personală, toată intrarea asta în Survivor și vreau să mă bucur maximum de ea. Sper doar să mă bucur de ea. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau”, a declarat Carmen Grebenişan la testimonialele de prezentare în cadrul emisiunii.

Date Biografice Carmen Grebenişan: înălțime, greutate

Nume complet: Carmen Grebenişan
Data naşterii: 21 iulie 1992
Locul naşterii: Cluj, România
Partener: Alex Militaru
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,70 m

Survivor România se vede la Pro TV, din 9 ianuarie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30.