Victor Dragodan Știri 26.12.2022 21:04

Imaginea deznădejdii! O femeie paramedic privește în gol, stând lângă victima de 23 de ani pe care nu a putut să o salveze

Imaginea deznădejdii! O femeie paramedic privește în gol, stând lângă victima de 23 de ani pe care nu a putut să o salveze

O tânără de 23 de ani a murit într-un cumplit accident rutier, în Dărmănești, Suceava, după ce șoferul mașinii a adormit la volan. Scenele de la locul accidentului i-au cutremurat până și pe medici. O femeie paramedic a fost fotografiată privind în gol, lângă trupul fără viață al victimei. Imaginea este cutremurătoare.

Tragedia a avut loc luni dimineața, în zorii zilei. Șoferul a adormit la volan, a ieșit de pe șosea, lovind o altă mașină parcată, apoi s-a izbit de un cap de pod. Tânăra de 23 de ani se afla pe locul din dreapta.

accident darmanesti
Accident Dărmănești

În urma impactului, autovehiculul a ajuns un morman de fiare, iar pasagera a fost grav rănită. La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj de la SAJ. Pentru tânăra de 23 de ani medicii nu au mai putut face nimic.

Șoferul mașinii a fost și el grav rănit,  fiind transportat de urgență la spital, conștient.

Momentul în care paramedicul își dă seama că nu mai poate face nimic

O fotografie de la locul accidentul trădează sentimentele paramedicilor, ce par, de cele mai multe ori, neclintiți în fața morții. După zeci de intervenții tragice, morți și răniți, ai putea spune că salvatorii sunt niște eroi, ce cu greu pot fi tulburați. O fotografie surprinsă la locul accidentului dovedește însă contrariul.

Vizibil afectată de tragedie, o femeie paramedic privește în gol, stând lângă tânăra pentru care nu a mai putut face nimic. Victima a fost găsită inconștientă, dar salvatorii au sperat până în ultima clipă că o pot readuce la viața. După mai bine de 25 de minute de resuscitări, a fost declarat decesul.

Atunci când își dă seama că nu se mai poate face nimic, femeia privește în gol, deznădăjduită. Imaginea este de-a dreptul copleșitoare!