Gabriela Dinu Știri 02.01.2022 17:44

Când și la ce oră începe finala Chefi la Cuțite pe Antena 1

Când și la ce oră începe finala Chefi la Cuțite pe Antena 1

Show-ul Chefi la cuţite de la Antena 1 îşi va disputa miercuri ultimul act. După o semifinală încărcată de dramatism disputată pe parcursul a două zile (luni și marți) vor fi aleși cei trei concurenţi care îşi vor pune talentul şi priceperea la bătaie în marea finală.

Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei, din echipa lui Sorin Bontea, Cătălin Rizea, Cristian Boca și Paul Maxim din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni din echipa lui chef Florin Dumitrescu s-au întrecut luni în prima semifinală, iar dintre aceştia doar trei vor merge mai departe.

Când începe finala Chefi la cuţite de la Antena 1

În semifinală, participanţii au avut de îndurat probe de foc, s-a lăsat cu lacrimi, iar tensiunea a fost la cote maxime. Juriul din această fază a fost format din Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu. În mâinile lor au stat destinele viitorilor finalişti. Marea finală a emisiunii prezentate de Gina Pistol va începe la Antena 1 miercuri, 15 decembrie, de la 0ra 20:30.

Se ştie câştigătorul Chefi la cuţite!

Conform unor informaţii divulgate în presă cu puţin timp înainte de finala concursului, s-a aflat cine este marele câştigător, cel care a pus mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Este vorba despre Ionuţ Belei, bucătarul din Suceava, care a învăţat meserie după ce s-a angajat ospătar la un restaurant din Germania. Pentru că nu învăţase limba germană, bineînţeles că i-a fost foarte greu să comunice cu clienţii, aşa că a fost mutat cu job-ul în bucătărie, acolo unde trebuia să spele vasele. Aşa a urmărit bucătarii cum îşi făceau treaba, a învăţat şi el, apoi şi-a văzut visul cu ochii.

Aşadar, marea finală Chefi la cuţite poate fi urmărită la TV miercuri, 15 decembrie, începând cu ora 20:30. Va fi ultima emisiune prezentată de Gina Pistol, deoarece iubita lui Smiley este însărcinată şi urmează să aducă pe lume o fetiţă.