Claudiu Melinte Actualitate 28.08.2022 18:36

George Buhnici a devenit viral în toată lumea după ce a prezentat noul Iphone 12 mini, deși Apple i-a interzis asta!

George Buhnici a devenit viral în toată lumea după ce a prezentat noul Iphone 12 mini, deși Apple i-a interzis asta!

George Buhnici a comis-o rău de tot miercuri seara.  Zeci de publicați de tehnologie din SUA și nu numai au scris despre gafa românului care îi poate atrage un proces costisitor din partea Apple. Ce-a făcut, de fapt, fostul IT-ist de la Pro TV, care acum a ajuns să facă bani pe cont propriu? A realizat primul ”hands on” cu noul Iphone 12 mini, telefon pe care Apple l-a interzis la reviewuri și prezentări momentan.

Telefoanele Apple Iphone 12 și Iphone 12 Pro au fost scoase pe piață mult mai devreme decât Iphone 12 Mini și Iphone 12 Pro Max, care vor fi disponibile la precomenzi în România începând cu 6 noiembrie. Ținând cont de aceste diferențe între datele de lansare, Apple a emis un embargou pe piața media pentru orice fel de imagini sau video-uri despre noile telefoane Iphone 12 Mini și Pro Max. Poți comanda noile telefoane Apple Iphone 12 de la eMag accesând acest LINK

George Buhnici a postat prezentarea Iphone 12 mini pe Youtube, dar a șters-o imediat

Deși George Buhnici se află pe lista scurtă Apple, a oamenilor care primesc mai devreme dispozitivele nou-lansate, șeful de la cavaleria a uitat că nu are voie prezinte Iphone 12 Mini și a postat un video pe Youtube cu noul dipozitiv, pe care l-a șters după câteva zeci de minute. Astfel, românul a fost primul om din lume care a prezentat noul Iphone 12 Mini. Ce-i drept, filmarea a reapărut pe Youtube, însă a fost urcată de altcineva, nu de George Buhnici.

Cât timp a fost urcat pe Youtube, clipul video a contorizat zeci de mii de vizualizări și a ajuns inclusiv în redacțiile unor publicații online cum ar fi The Verge, tomsguide.com sau appleinsider.com. Aceștia au făcut câteva printuri în care îl arată pe George Buhnici cum compară noul Iphone 12 mini cu Iphone 12.

Poți comanda noile telefoane Apple Iphone 12 de la eMag accesând acest LINK

Aceste imagini au ajuns și pe birourile celor de la Apple care nu au fost deloc încântați de gafa făcută de George Buhnici. Cel mai probabil, departamentul Legal de la Apple deja îi pregătește un proces costisitor lui George Buhnici și îl va scoate de pe losta scurtă, a oamenilor care primesc mai devreme noile dispozitive Apple. Acum întrebarea rămâne dacă George Buhnici chiar a comis o gafă fără să-și dea seama, sau a fost o treaba gândită, prin care să-și ducă notorietatea și mai departe pe Youtube și în lumea tehnologiei…