Gabriela Dinu Vedete 04.08.2022 16:45

Gabi Jugaru: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Gabi Jugaru: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Gabi Jugaru s-a făcut remarcat prin farsele sale memorabile din cadrul emisiunii Cronica Cârcotaşilor, difuzată pe Prima TV. Ulterior, s-a despărţit de echipa formată din Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă şi a făcut diverse emisiuni cu glume, precum Vocea Poporului, Cârco-Taxi, acolo unde făcea tot felul de farse prin taxiuri.

A continuat cu Farsele lui Jugaru. Jugaru Shukaru, Cash Taxi şi, în 2015, a făcut saltul către Pro TV, după ce s-a înscris la emisiunea de tip concurs denumită Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Cine este Gabi Jugaru şi cum a ajuns la Splash! Vedete la apă

Ca o paranteză la povestea de viaţă a lui Jugaru „Shukaru”, emisiunea de la Pro TV se reia fix în aceeaşi perioadă în care farseorul revine în atenţia telespectatorilor de pe micile ecrane. Şi el va participa din nou la o emisiune de tip concurs, dar la postul concurent, şi anume Splash! Vedete la apă, care se va difuza pe Antena 1, din această vară.

După ce a terminat cu farsele, Jugaru a intrat în lumea afacerilor. Şi-a deschis un mic business care se ocupa de igienizarea interioarelor maşinilor, după care şi-a deschis un restaurant în capitală, chiar în vila în care locuise până atunci.

Gabi Jugaru are o familie mare, căci a fost căsătorit de două ori şi are două fete. Fiica cea mare a devenit şi ea mamă de două ori: „Fosta soție, la a doua căsnicie, m-a întrebat ce vreau. Am zis că fată, gata, i-am stabilit și numele. Cea mare e Roxana și cea mică, Miruna Elena.

Date Biografice Gabi Jugaru înălțime, greutate

Nume complet: Gabi Jugaru
Data naşterii: 1969
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: căsătorit
Greutate: 85 kg
Înălţime: 1,75 m

Fii-mea cea mare îmi zice că mai mult o iubesc pe aia mică, dar dragostea e la fel pentru amândouă. Poate au mai existat discuții, ca în orice familie, dar dragostea pentru copii e nemăsurată. Pentru oricare mi-aș da viața”, a spus Gabi Jugaru la un post de televiziune.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha