Gabriela Dinu Știri 25.05.2022 11:49

Fulgy de la Clejani: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, iubite

Fulgy de la Clejani: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, iubite

Fulgy de la Clejani este fiul cântăreţilor de muzică populară, Viorica şi Ioniţă, în prezent în atenţia presei din cauza scandalurilor uriaşe în care a fost implicat.

Manole Dan Constantin Fulgeraş s-a născut într-o familie de muzicieni, din Clejani, judeţul Giurgiu. A fost un copil cuminte, până când a dat în patima drogurilor.

Ce scrie în CV-ul lui Fulgy de la Clejani?

Şi de parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Fulgy s-a şi urcat la volan după ce a consumat cannabis, iar după ce a fost prins a făcut un scandal monstru cu jurnaliştii veniţi să relateze de la faţa locului. Acesta a mai avut probleme în trecut cu stupefiantele şi părinţii săi l-au trimis la o clinică de reabilitare din Spania, în 2018.

Nu se ştie însă ce i-a declanşat furia lui Fulgy din nou, în 2020, când a început să consume din nou droguri. Chiar dacă avea succes pe plan profesional, acesta nu era împăcat. Avea o emisiune online la care invita cântăreţi, pe care îi acompania la diverse instrumente.

Încă de când avea emisiunea, Fulgy începuse să calce pe bec şi tatăl său a oprit transmisiunea la un moment dat, după ce a observat comportamentul său oarecum nepotrivit.

Date Biografice Fulgy de la Clejani: înălțime, greutate

Nume complet: Manole Dan Constantin Fulgeraş
Data naşterii: 1998
Locul naşterii: Clejani
Parteneră: singur
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,72 m

După ce a fost prins la volan sub influenţa stupefiantelor, Fulgy a rămas şi fără permis, iar videoclipurile cel puţin dubioase pe care le posta pe internet i-au panicat părinţii, care au încercat să-l trateze la domiciliu. Doar că nu a fost chiar aşa cu el, căci a sunat la 112 în repetate rânduri pentru a se plânge că este sechestrat de…”nişte lăutari”, după cum îşi numea părinţii.

Fulgy nu are afaceri, însă îşi câştigă banii din concertele pe care le are alături de părinţii săi. Totuşi, acesta este plătit la fel ca restul formaţiei, după fiecare eveniment în parte, în funcţie de specificul acestuia.

În prezent, Fulgy a pus pe pauza viaţa sentimentală, nu se mai gândeşte la iubite şi vrea să îşi revină pe toate planurile, atât personal, cât şi profesional.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu
Irina Fodor