Ionuț Nițulescu Filme & Seriale 24.08.2022 12:44

Fanii s-au revoltat după ce Antena 1 a anunțat premiera serialului Sacrificiul. La ce oră începe, de fapt, primul episod din sezonul 3

Fanii s-au revoltat după ce Antena 1 a anunțat premiera serialului Sacrificiul. La ce oră începe, de fapt, primul episod din sezonul 3

Fanii serialului „Sacrificiul”, difuzat pe Antena 1, așteaptă cu nerăbdare premiera noului sezon. Povestea „Alegerea” continuă și promite să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură. Ora la care se va difuza a creat un val de revoltă.

Antena 1 a anunțat premiera noului sezon al serialului „Sacrificiul”. Începând de astăzi, 9 septembrie 2020, îndrăgiții actori din serialul realizat de Ruxandra Ion revin în casele românilor. Serialul va fi difuzat în fiecare miercuri, după emisiunea „Chefi la Cuțite”, adică de la 22.30.

Fanii serialului „Sacrificiul”, revoltați dinainte de premiera noului sezon

Pandemia de coronavirus a pus serialul pe pauză, la fel ca și alte producții TV, tocmai de aceea fanii serialului „Sacrificiul” așteaptă cu nerăbdare să afle ce se întâmplă în continuare cu personajele lor preferate. Ora de difuzare a creat însă un val de nemulțumiri printre aceștia.

Mulți sunt de părere că ora aleasă de Antena 1 pentru difuzarea noului sezon este aleasă foarte târzie. Mulți au luat în considerare deja de a urmări noul sezon din Sacrificiul în reluare.

Fanii serialului și-au exprimat nemulțumirea și pe pagina oficială de Facebook a serialului. „Foarte târziu”, „Nu înțeleg de ce îl difuzați atât de târziu”, „Ar trebui să difuzați la o oră la care se poate uita și cei care lucrează în tura de dimineață. La ora 20 ar fi perfect” – sunt doar câteva dintre comentariile  lăsate pe pagina de socializare.

Vezi aici unde poți urmări noul sezon din „Sacrificiul” online.

Ultimul sezon din „Sacrificiul”  vine cu multe surprize

Sacrificiul aduce în prim plan trei povești de dragoste atipice, dar inspirate din viața reală. Cele trei povești de dragoste pot fi descoperite în cadrul celui de-al doilea sezon al serialului Sacrificiul – Alegerea.

Serialul produs de Ruxandra Ion are în distribuție actori de excepție, printre care și Maia Morgenstern, Marian Râlea, Mihai Călin, Adriana Trandafir, sau Ana Ciontea. Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.