Ionuț Nițulescu Actualitate 29.12.2022 18:30

Live Stream Online serialul Sacrificiul – Sezonul 3, episodul 1 pe Antena 1

Veste excelentă pentru fanii serialului Sacrificiul, difuzat de Antena 1. După pauza impusă de pandemia de coronavirus, seria produsă de Ruxandra Ion revine pe micile ecrane. Iată ce trebuie să știi despre noul sezon din „Sacrificiul”, dar și unde poate fi vizionat online.

Poveștile impresionante și momentele pline de pasiune vor continua, la Antena 1, în sezonul final din „Sacrificiul”.  Cele trei povești de dragoste, inspirate din viața reală, se reia începând de astăzi, de la 22.30.

„Sacrificiul – Alegerea”, live video pe Antena Play

Așadar, miercuri, 9 septembrie, după emisiunea „Chefi la cuţite”, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări ultimul sezon al serialului „Sacrificiul”. Cei care nu au posibilitatea să urmărească serialul la TV, o pot face și online, pe antenaplay.ro, însă este nevoie să aveți un abonament.

Antena Play este una dintre cele mai mari platforme de conținut video din România, cu peste 2 milioane de utilizatori activi. Aici veți găsi toate episioadele și edițiile integrale ale emisiunilor produse de Antena Group. Altfel spus, poți urmări 7 canale 24/24, în peste 100.000 de ore de conținut.

Unde mai poți vedea „Sacrificiul” online

Totodată, veți putea vedea episoadele integrale din „Sacrificiul- Alegerea” și pe Youtube, după ce vă veți abona la contul oficial al serialului. Și în acest caz, veți fi nevoiți să achitați o taxă de 9.99 lei/lună.

Există însă și site-uri care permit vizionarea gratis a serialului, cum ar fi clicksud.org sau filmeonline2020.com, însă acestea nu aparțin trustului.

Sacrificiul revine la Antena 1
Sacrificiul revine la Antena 1

Povestea serialului românesc produs de Ruxandra Ion

„Sacrificiul” dezvăluie trei destine memorabile, greu încercate de viață. Una dintre ele aducând în prim plan viața familiei Oprea, din care face parte actrița Maia Morgenstern. Ștefan, jucat de Claudiu Istodor, este un om de afaceri, căsătorit cu Eva, interpretată de Maia Morgenstern. Căsnicia lor este presărată cu momente intense și cu minciuni. Adevărul iese însă întotdeauna la iveală, astfel că lucrurile au luat o întorsătură neșteptată.

Băieții familiei Oprea sunt Andrei (Denis Hanganu), Amza (Vlad Gherman) și Alin (Alexandru Ion). De asemenea, cu caractere total opuse, viața îi va lua prin surprindere și îi va lovi în cele mai slabe puncte.

Din distribuţia mai fac parte actorii: Cristina Ciobănaşu, Ioana Blaj, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Conrad Mericoffer, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Marian Râlea, Virginia Rogin, Mihai Călin, Oana Cârmaciu, Daniel Nuţă, Mihai Gruia Sandu, Cristi Iacob, Alina Florescu, muzicianul Damian Drăghici, dar şi Oana Zăvoranu, Dorian Popa şi Gabi Ciocan.