Ioana Filipescu Filme & Seriale 07.09.2022 12:40

Lista completă a actorilor din serialul Vlad. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Lista completă a actorilor din serialul Vlad. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Serialul Vlad a avut premiera pe 25 februarie 2019, la Pro TV. Filmul a avut un succes răsunător, devenind în scurt timp, unul dintre cele mai urmărite seriale românești din ultimii ani. Actori de renume și situații neprevăzute au făcut ca serialul să fie unul apreciat în rândul telespectatorilor. În timp ce unele personaje din film sunt destul de cunoscute, jucând în mai multe filme și spectacole de teatru, alți actori și-au făcut debutul în serialul Vlad. Iată mai jos, lista completă a actorilor îndrăgiți de toată țara.

Distribuția serialul Vlad – Cine sunt actorii

 • Adrian Nartea – Vlad Pop
 • Anghel Damian – Adrian Anuței
 • Olimpia Melinte – Eliza Dragomir
 • Diana Sar – Roxana Stamate
 • Andrei Aradits – Ștefan Dragomir
 • Emilian Oprea – Leo Cazacu
 • Constantin Cotimanis – Cezar Cristoloveanu, zis „Inginerul”
 • Tudor Oprișan – Matei
 • Dan Condurache – Titi, tatăl Elizei
 • Ion Haiduc – Petre Anuței (nea Petre), tatăl lui Adrian
 • Aura Călărașu – Maria Anuței (tanti Maria), mama lui Adrian
 • Ștefan Iancu – Răzvan Anuței, fratele lui Adrian
 • George Piștereanu – Tibor
 • Victoria Răileanu – Micky
 • Dani Popescu – Barbu

Cine este Adrian Nartea din serialul Vlad

Adrian Nartea are 37 de ai și este născut în Brașov. În ultimele două decenii s-a făcut remarcat că model, defilând pe podiumurile de modă și apărând în campanii de modă ori în reclame TV. Este, probabil, românul care a câștigat cele mai multe câștiguri la astfel de producții publicitare.

Din 2019 el se află însă în postura de actor, filmând pentru noul serial “Vlad”, care este acum difuzat de Pro TV. Adrian Nartea a mai avut însă roluri în seriale, în urmă cu mai bine de un deceniu, în “Fastfood”, “La Bloc” și “Fetele Marinarului”.

Cine este Anghel Damian din serialul Vlad

Anghel Damian, actorul care dă viață personajului „Adrian” din serialul „Vlad”, trece în „rolul” de scenarist pentru producția de la Pro TV. Actorul se va ocupa de scenariul celui de al doilea sezon al serialului, care va fi difuzat în această toamnă. Anghel Damian a mai scris scenarii pentru un lungmetraj de animație și pentru un scurt metraj premiat la TIFF (Transilvania International Film Festival).

Este vorba despre scenariul pentru „Călătoria fantastică a Maronei”, lungmetraj de animație, „Michelangelo”, scurtmetraj premiat cu Mențiunea specială a juriului la TIFF 2018. „Celed”, scurtmetraj premiat cu Mențiunea specială a juriului la TIFF 2019.

Cine este Olimpia Melinte

Olimpia Melinte este  actrița principală din VLAD, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice. Olimpia Melinte a mărturisit că, în viața reală, nu a visat niciodată să facă altceva decât actorie. „Niciodată nu mi-am dorit să fac altceva. Avantajul să faci ce-ți place și să fii și plătit e minunat. Știam sigur că o să fiu actriță și o să joc și o să mă căsătoresc cu Leonardo DiCaprio.

În anii de carieră, Olimpia Melinte  a primit premiul TV Mania Awards: TV 1000 Sponsor Award. De asemenea, a fost nominalizată la Goia Award la categoria celei mai bune actrițe

Despre George Piștereanu, actorul care îl interpretează pe Tibor

George Piștereanu este actor de film, teatru, televiziune și voce român. A interpretat rolul principal în filmele Eu când vreau să fluier, fluier și Loverboy.

Cine este Andrei Aradits, actorul din Vlad

Andrei Aradits s-a născut la București, pe 18 ianuarie 1973. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” în 1996, clasa prof. Florin Zamfirescu.  De la debutul sau pe scenă Teatrului Evreiesc de Stat, unde a jucat până în 2002, Andrei Aradits a jucat în destul de multe spectacole de teatru.

A jucat și în seriale de televiziune precum „Mafalda di Savoia” (2006), „În familie” (2002)-rolul Florin Avram, „Efect 30” (2009), „Narcisa sălbatică”, în rolul lui Cristian (2010).