Victor Dragodan Actualitate 01.09.2021 12:32

EXCLUSIV. La 5 zile după plecarea din Pro TV, Cove a semnat deja cu un alt post TV

EXCLUSIV. La 5 zile după plecarea din Pro TV, Cove a semnat deja cu un alt post TV

Gabriel Coșeveanu, sau Cove, cum îl știe toată lumea a semnat recent cu un post TV, aflat într-o creștere fulminată. Totul s-a întâmplat în prima săptămână după ce PRO TV a anunțat despărțirea. Cove se afla de 6 ani la postul de din ”Pache Protopopescu”.

Unde a ajuns să lucreze Cove după despărțirea de Pro TV

Noul sezon ”Vorbește Lumea” nu l-a mai prins pe Cove în studiourile Pro TV. După cei 6 ani petrecuți acolo, moderatul TV a fost înlocuit de Adela Popescu, care s-a reîntors din concediul de maternitate. Șansa, dar și experiența în TV au făcut ca Gabriel Coșeveanu șă-și găsească foarte repede un nou loc de muncă.

Conform surselor STIRIDIRECTE.RO în dimineața de 1 septembrie, la 5 zile după ce Pro TV a anunțat despărțirea, Cove a ajuns la un acord cu postul Prima TV, cel care a fost relansat, odată cu preluarea de către trustul care mai deține Telekom Sport și Look.

Ce va face Cove la Prima TV

Încă nu este clar ce va face Cove la noul său loc de muncă, însă mai mult ca sigur acesta va prezenta una dintre emisiunile pe care șefii Prima TV le au în faza de post producție și care vor face parte din grila de toamnă a postului. De când a fost relansat, postul Prima TV a realizat mai multe transferuri tari pe piața media. Au venit, Daniel Osmanovici și Daniela Nițoiu, apoi s-au alăturat Cristi Brancu (de la Antena Stars) sau Bebe Cotimaris (de la Pro TV).

În trecut, Cove a mai făcut parte din echipa Prima TV, prezentând emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”. El a mai trecut pe la Kanal D, la emisiunea ”Se strigă darul”, unde a făcut echipă cu Andreea Mantea. Debutul în TV și l-a făcut în anul 2000, atunci când era asistentul Andreei Marin la emisiunea ”Surprize, Surprieze!” de la TVR 1.

”Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove după plecarea din Pro TV.