Ionita Raluca Auto 23.12.2022 10:35

EXCLUSIV. Ale cui sunt, de fapt, mașinile cu care se plimbă Zed. Deși se afișează cu zeci de bolizi, cele mai multe dintre mașini sunt ale unui om de afaceri

EXCLUSIV. Ale cui sunt, de fapt, mașinile cu care se plimbă Zed. Deși se afișează cu zeci de bolizi, cele mai multe dintre mașini sunt ale unui om de afaceri

Silviu Zaharia, cunoscut mai mult sub numele de Zed, este unul dintre milionarii nou apăruți în lumea mondenă din România. Bolizii cu care se plimbă acesta prin capitală și nu numai au prețuri amețitoare. Cu toate acestea, s-a aflat ale cui sunt, de fapt, aceste mașini de lux. Și nu, nu-i aparțin lui Zed, ci sunt ale unui cunoscut om de afaceri.

Ale cui sunt mașinile cu care se plimbă Zed

Silviu Zaharia a reușit să impresioneze pe toată lumea bună din capitală, după ce a apărut la volanul mai multor mașini care mai de care mai luxoase și bineînțeles, extrem de scumpe. Este vorba despre un BMW M5 Competition, un BMW M8, un Mercedes-AMG GT R, un Mercedes-Benz GLE și un Lamborghini Huracan. Și acestea nu sunt toate mașinile pe care le conduce Zed.

Deși acesta postează constant pe rețelele de socializare filmulețe și imagini cu bolizii săi, s-a aflat că, de fapt, impresionantele mașini nu îi aparțin. Cel care deține întreaga colecție de cai putere este patronul Plus Car Automobile, firmă care activează în domeniul auto de 10 ani și care a devenit rapid lider pe piața de comenzi de automobile noi și rulate, import Germania.

În filmările și în vlogurile sale, tânărul milionar apare alături și de iubita sa, Noemi Demeter. Și aceasta are o pasiune pentru mașinile de lux.

Cine este Zed

Silviu Zaharia s-a născut în România, mai exact în Brașov. Cu toate acestea, tânărul și-a făcut studiile în Austria, acolo unde familia lui s-a mutat, pentru a începe o viață nouă. 26 de ani a stat Silviu în Viena și se pare că toată această perioadă i-a prins foarte bine. Zed știe 4 limbi străine: germana, engleza, franceza și spaniola.

Este un împătimit al mașinilor, dar nu vorbim despre orice fel de mașini. Silviu conduce bolizi care costă peste 100.000 de euro fiecare. În plus, tânărul are o afacere care îi aduce în conturi sume cu foarte multe zerouri. Zvonurile spun că Silviu Zaharia ar avea o avere ce depășește 600 de milioane de euro.

Conform spuselor acestuia, ar fi obținut banii din vânzarea jantelor auto. Tocmai de aceea, Zed a fost poreclit ”Regele Roților”. Cu toate acestea, Zed are și o carieră de model în Austria, care îi aduce, de asemenea, venituri substanțiale. Pe lângă toate acestea, tânărul de 31 de ani se ocupă și cu vânzarea unor amulete, despre care susține că ar ajuta la prosperitatea materială, dar aduc norocul și în viața amoroasă.

”Totul a început când tatăl meu, Dumitru Zaharia, mi-a spus despre Runele Scandinave ale Vikingilor. Fehu amulet este o rună ce aparține seriei futhark, ce simbolizează prosperitatea materială și spirituală. Folosind această amuletă, ar trebui să scapi de toate problemele pe care le ai, indiferent că sunt probleme legate de bani sau de dragoste”, a povestit Silviu Zaharia.