Ioana Filipescu Auto 05.03.2022 16:15

5 parcuri auto din Germania unde să mergi la sigur dacă vrei o mașină second hand bună

5 parcuri auto din Germania unde să mergi la sigur dacă vrei o mașină second hand bună

Majoritatea românilor preferă să cumpere o mașină second hand. În timp ce unii fac acest lucru căutând pe site-urile din România, alții aleg Germania. 

Iată cele mai  importante 5 parcuri auto din Germania

Pentru cei care vor să își achiziționeșe un autoturism de peste hotare, vă prezentăm cinci dintre cele mai cunoscute parcuri auto din Germania.

Primul parc identificat de noi este AUTO PARK GmbH & Co. KG. Adresa acestuia este Ortenauer Str. 1, 77767 Appenweier, iar cei ce vor sa ii contacteze pot suna acest numar de telefon: +49 7805 854 sau trimite un email la [email protected]

UCG – Used Car Guys

UCG – Used Car Guys este unul dintre cele mai cunoscute parcuri auto. Acesta este situat la adresa Weilerbacher Str. 110, 67661 Kaiserslautern, iar numarul de telefon este +49 631 68031210.

Auto-Park Rath GmbH

Unul dintre cele mai cunoscute parcuri auto cu masini second hand din Germania este Auto-Park Rath GmbH. Situat la adresa Oberhausener Str. 2, 40472 Düsseldorf, parcul are peste 320 de review-uri de la cumparatorii care l-au vizitat. Cei care vor sa ii contacteze pana sa ii viziteze, pot suna la numarul de telefon +49 211 965050.

Car Park Bad Waldsee

Un alt parc auto popular in Germania este Car Park Bad Waldsee. Pentru cei ce cauta o masina second hand, trebuie sa stie ca adresa acestuia este Biberacher Str. 122, 88339 Bad Waldsee. Mai mult, doritorii ii pot contacta la numarul de telefon +49 7524 9771880

Auto Park Russelsheim

Nu puteam sa nu gasim un parc auto cu masini second hand in orasul Rüsselsheim. Acesta se numeste Auto Park, iar cei care vor sa il viziteze adresa este Am Keglerheim 13, 65428 Rüsselsheim am Main. Pentru contact direct, telefonul este +49 6142 174060.

Ce trebuie să știi atunci când cumperi o mașină second hand

Când achiziționezi un automobil la mâna a doua, un amănunt important este kilometrajul. Mulți proprietari sunt tentați să nu treacă numărul real de kilometri parcurși. De asemenea, caroseria trebuie verificată neapărat. Este foarte posibil ca mașina să fi fost implicată într-un accident.

Motorul trebuie și el verificat. Dacă nu avem la dispoziție niciun mecanic, ne putem uita noi pentru a observa dacă la evacuare motorul scoate fum alb de ulei ars.

Schimbătorul de viteze poate fi și el un martor care să sugereze dacă automobilul a fost sau nu „muncit”. Astfel, de multe ori, uzura unui schimbător poate arăta dacă kilometri parcurși de mașină sunt reali. De asemenea, bateria mașinii nu trebuie să fie mai veche de cinci sau șase ani, pentru a evita anumite probleme ce pot apărea în timp ce circulați pe drumurile publice.