Gabriela Dinu Știri 14.09.2023 11:46

Emma Ștefan: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soț, salariu la Radio ZU

Emma Ștefan: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soț, salariu la Radio ZU

Emma Ştefan este cunoscută mai degrabă sub titulatura de „Emma de la Zu”. Emma se iubeşte de mai mult timp cu celebrul artist Tavi Colen. Are 34 de ani, s-a născut în Galaţi şi pe lângă job-ul din radio mai este şi colaboratoarea iubitului său.

Este asistenta lui Mihai Morar şi Daniel Buzdugan de la emisiunea Morning Zu. Cei doi s-au cunoscut pe când Emma era doar o adolescentă şi un mare fan al trupei Talisman, în care Tavi Colen cânta alături de Alin Oprea. Aceasta are un salariu la radio în valoare de 1.000 de euro pe lună.

Cine este şi cu ce se ocupă Emma Ştefan?

Pe vremea aceea Tavi Colen era căsătorit şi relaţia lor de dragoste a început mult mai târziu. Între timp, cântăreţul a divorţat de femeia care îi dăruise un băiat, pe nume Mario care are acum deja 14 ani.

În anul trecut, cei doi au fost la un pas de despărţire, iar Emma de la Radio Zu nu a ascuns asta: ”Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă. O relaţie este precum o casă pe care trebuie să o îngrijeşti. Când nu te mai ocupi de casă şi de relaţie, atunci lucrurile îţi scapă de sub control”, a povestit ea în timpul unei discuţii cu Geanina Ilieş. Între timp, apele s-au liniştit şi Emma cu Tavi au împlinit 10 ani de relaţie, în ciuda diferenţei uriaşe de vârstă, de 20 de ani.

Date Biografice Emma Ştefan: înălțime, greutate

Nume complet: Ştefan Emma
Data naşterii: 1988
Locul naşterii: Galați, România
Partener: Tavi Colen
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,60 m

Tavi Colen este un romantic incurabil şi nu şi-a ascuns niciodată dragostea pentru partenera sa. Ba mai mult, de ziua ei, i-a făcut declaraţie de dragoste: „Stau câteodată într-un colţ şi mă uit la făptura asta frumoasă, care pare firavă şi chiar nu mă prind de unde e atâta energie în ea. De unde atâta ambiţie şi voinţă de a reuşi şi cum naiba face să o iubească absolut toată lumea.

O admiraţie de necuprins mă face să mă înclin în faţa ei văzând câte a reuşit în viaţă până acum şi mândria că a ales să stea lângă mine atâţia ani e de nedescris! A învăţat să devină doamnă, copil zgubilitic fiind, câteodată mamă. A învăţat că a dărui e un har, a învăţat să cânte beton, dacă mă întrebaţi, deşi, aici, n-am lăudat-o ca să nu şi-o ia în cap. A învăţat să ţină o familie unită şi chiar şi o formaţie unită… Pentru toate astea îţi mulţumesc, te preţuiesc şi te iubesc! La mulţi ani, pipoţica mea”, a scris Tavi pe pagina sa de Facebook.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: