Gabriela Dinu Știri 02.12.2021 19:37

Câți bani câștigă lunar cei mai importanți oameni de la Radio Zu

Câți bani câștigă lunar cei mai importanți oameni de la Radio Zu

Radio Zu este unul dintre cele mai apreciate posturi de acest gen din România. Vedetele sale sunt Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, gazdele emisiunii de dimineaţă de pe post.

Cu o experienţă vastă în domeniu şi nu numai, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au acelaşi salariu, ei doi primesc aceeaşi sumă de la Radio Zu pentru munca pe care o depun zi de zi în cadrul emisiunii Morning Zu.

Ce salariu au Dan Buzdugan şi Mihai Morar la Radio Zu?

Mihai Morar nu ia bani doar din radio. Dacă în trecut avea şi o emisiune la Antena Stars, acesta a rămas doar cu job-ul part-time pe care îl mai are în online, după ce şi-a făcut propria platformă de interviuri pe internet, denumită Fain şi Simplu.

Materialele realizate de Mihai Morar ajung să fie distribuite şi în presa de la noi, căci vedetele pe care le are la emisiune sunt din cele mai apreciate de la noi.

Citeşte şi:

Cât este chiria pentru o tarabă în Piața Obor. Cât plătesc lunar oamenii care vând acolo
Cine este cel mai slab vlogger din România. Deși apare la toate televiziunile, are doar 20 subscriberi

După cum am menţionat anterior, Radio Zu îi plăteşte la fel pe ambii prezentatori de la Morning Zu. Şi Mihai Morar, dar şi Daniel Buzdugan, aceştia având un salariu în valoare de 6.000 de euro pe lună.

Ambii prezentatori au o experienţă vastă la acest post de radio, fiind simboluri pentru Radio Zu. Cu siguranţă că fanilor le-ar fi foarte greu să îşi imagineze cum ar arăta acest post de televiziune fără cele două vedete. De aceea sunt şi printre cele mai bine plătite persoane care activează pe acest post de pe piata radio din România.

La Radio ZU, la fel cum se întâmplă şi în restul redacţiilor de radio din ţară, salariile sunt normale, la nivelul pieţei de la noi. Redactorii sunt plătiţi cu sume care încep de la 3.000 de lei pe lună, în funcţie de experienţa pe care o au, iar cei care se asigură de partea tehnică au între 4.000 şi 5.000 de lei pe lună.