Ioana Filipescu Vedete 24.04.2022 21:49

Elvira Deatcu: CV, biografie, vârstă, înălțime, afaceri, avere, familie, surse de venit

Elvira Deatcu: CV, biografie, vârstă, înălțime, afaceri, avere, familie, surse de venit

Naturalețe, talent, seriozitate! Ingredientele pe care le-a folosit Elvira Deatcu atunci când și-a ”amețit” publicul. Actriță de film, radio, televiziune, scenă și voce, Elvira este și o familistă convinsă: relație din tinerețe, doi copii, dar și o poveste de-a dreptul emoționantă alături de soțul ei.

Elvira Deatcu s-a născut pe 22 martie 1972, în București, și are în spate o carieră impresionantă și de succes. Cei mai tineri o cunosc mai bine din serialul Vlad. Dar activitatea ei pe scenă sau în cinematografie este bogată în roluri diversificate.

Elvira Deatcu a vrut profesoară, dar a ajuns o talentată actriță

Elvira Deatcu, actrița din serialul Vlad, are o carieră de succes și o familie așa cum și-a dorit. Este căsătorită cu Horea Nicorici și are doi băieți, Luca și Filip.

Date Biografice: înălțime, greutate

Nume complet: Elvira Deatcu
Data naşterii: 22 martie 1972
Vârstă: 50 de ani
Locul naşterii: București
Stare civilă: căsătorită, Horea Nicorici
Greutate: 58 kg
Înălţime: 1,71 m

Elvira Deatcu: CV, biografie, surse de venit

Nici prin gând nu i-a trecut că va ajunge actriță, de altfel, ținta Elvirei Deatcu fiind ”rolul” de învățătoare. Așa că a urmat liceul Pedagogic, apoi a profesat, timp de un an, ca învățătoare chiar alături de foștii ei dascăli din școala generală. Dar avea să renunțe, pentru că o atrăgea scena.

La facultate i-a avut profesori pe Mircea Albulescu, Florin Zamfirescu, Adrian Pintea, Olga Tudorache, mulți dintre ei devenindu-i apoi colegi de platou.

Avea să se remarce în filmele: Laila (2020), 5 minute (2019), Romanian Tradition (2019), Vlad (2019), Ana, mon amour (2017), Pororoca (2017), Prima noapte (2016), O nouă viață (2013), Iubire și onoare (2011), Pariu cu viața (2011), Cu un pas înainte (2007), Daria, iubirea mea (2006), Lacrimi de iubire – filmul (2006), Legende pentru viață (2006), Entre chiens et loups (2002), Roberta (2000), Retro Puppet Master (1999), Vertiges (1997).

Dar rolurile din ”Livada cu vișini”, ”Alchimistul”, ”Gaițele” pe care le-a interpreat cu dăruire și talent au recomandat-o drept actrița responsabilă și cu mult talent. Elvira este actriță la teatrul Odeon, din 1995.

Elvira Deatcu este salariată a teatrului Odeon din 1995

Elvira Deatcu: familie

Elvira își întâlnea alesul într-o vacanță de iarnă, la Cluj. Avea 15 ani când îl cunoștea pe Horea, 17 ani. Cei doi se căsătoreau, după o relație purtată mulți ani de la distanță. Evenimentul avea loc în octombrie, 1999.

“Horea, soţul meu, e un civil care mă susţine şi care nu apare niciodată în public. El a absolvit la Cluj facultatea de Geologie şi Geografie, deci nu are legătură cu arta, dar are o mare admiraţie pentru ceea ce fac. Avem doi băieţi, Luca, cel mare, care vrea arhitect, şi Filip, el ar vrea să facă canto”, avea să dezvăluie Elvira.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu