Gabriela Dinu Știri 22.01.2022 15:54

Doctor Mihail Pautov: CV, vârstă, specializare, familie, salariu, soție

Doctor Mihail Pautov: CV, vârstă, specializare, familie, salariu, soție

Pe Mihail Pautov îl ştie multă lume de la MediCool, emisiunea de la Antena 1, care se difuzează în fiecare sâmbătă.

Acesta este medic specialist în chirurgie generală şi prin intermediul acestei emisiuni şi-a propus să fie mai aproape de cei care nu cunosc tainele medicinei, dar îşi doresc să o facă.

Cine este şi cu ce se ocupă Mihail Pautov?

Prezentatorul emisiunii MediCool este format în chirugie generală după studiile absolvite în cadrul Institutului Clinic Fundeni şi îşi împărtăşeşte toate cunoştinţele cu invitaţii săi din domeniu din dorinţa de a le transmite un stil de viaţă sănătos, prin care să evite problemele fizice sau pishice, şi urmăritorilor săi.

Are 33 de ani şi este asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelenţă în Medicina Translaţională şi are totodată o vastă experienţă în cadrul secţiei de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic.

Pe lângă sfaturile pe care le oferă în clinică sau în cadrul emisiunii sale, Mihail Pautov este foarte activ şi pe canalul său de YouTube, dar şi pe Facebook ori Instagram. De acolo reiese că adoră sporturile şi îi place să aibî o viaţă socială în afara job-ului:

Date Biografice Mihail Pautov: înălțime, greutate

Nume complet: Mihail Pautov
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Republica Moldova
Parteneră: căsătorit
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,70 m

„Sunt pasionat de viata și despre «găsirea vieții» nu numai la spital, ci și în experiențele de zi cu zi: practic diferite sporturi cum ar fi înotul, joggingul, surful, snowboardingul; ma relaxez prin yoga și meditație, calatoresc cat pot de mult, zdrangan la chitara și încerc să pierd cât mai puține petreceri”, scrie Mihail Pautov în autoprezentarea de pe blogul său.

Mihail Pautov nu este originar din România, ci s-a mutat aici doar pentru a-şi face studiile. El este din Republica Moldova, acolo unde familia îi locuieşte şi în prezent.

Este căsătorit şi are o fetiţă pe nume Anastasia, pe care o iubeşte ca pe ochii din cap.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: