Gabriela Dinu Știri 09.07.2021 18:50

Dicționarul viselor: ce înseamnă, de fapt, când visezi un șarpe

Dicționarul viselor: ce înseamnă, de fapt, când visezi un șarpe

Visele au adesea multiple interpretări. În funcţie şi de modul în care visaţi un anumit lucru şi modul în care acesta va fi intrepretat se schimbă. De exemplu, ce se întâmplă atunci când visezi un şarpe?

Şarpele simbolizează înţelepciunea, dar în funcţie de modul în care acesta vă apare în vis, suboncstientul vostru vă poate spune ceva. Cu totul altceva faţă de ce i-ar spune unei persoane care visează o astfel de reptilă, într-un mod diferit faţă de tine.

Ce se întâmplă dacă visezi un şarpe?

De aceea, este foarte util să citeşti un dicţionar de vise şi să încerci să înţelegi cum pot fi interpretate acestea. Dacă un şarpe îţi apare în vis, acest fapt poate reprezenta o ameninţare sau e o avertizare. Mai sunt şi persoane care interpretează cu totul diferit şi spun că dacă atunci când se trezesc îşi amintesc faptul că au visat un şarpe, atunci înseamă că le-a fost frig peste noapte.

Şi acum, să continuăm cu interpretarea viselor. Dacă şarpele din vis este încolăcit înseamnă că sunteţi foarte obosit şi trebuie să aveţi grijă de sănătate şi să vă odihniţi pentru a nu ajunge la epuizare.

Dacă vă apare în vis un şarpe ameninţător atunci acesta este semnul că aveţi dorinţe sexuale care vă pot pune în diverse situaţii problematice.

Ce spun dicţionarele de vise despre şerpi?

Dacă visezi o groapă de şerpi, atunci acesta ar fi un semn că ai duşmani sau că vei fi trădat de cine te aştepţi mai puţin. Dacă visezi că ucizi un şarpe acesta este un simbol al faptului că vei înfrânge anumite obstacole de care te temi.

Un şarpe care îţi apare noaptea în somn, în vis, mai poate reprezenta şi faptul că eşti pe drumul cel bun în procesul tău de vindecare. El îţi vine în sprijin pentru a-ţi spune că transformarea pe care o suferi în acel moment se realizează în termeni buni şi vei izbândi.