Ioana Filipescu Vedete 23.10.2022 11:19

Daniela Gyorfi: varsta, biografie, iubiti, familie, copii

Daniela Gyorfi: varsta, biografie, iubiti, familie, copii

Daniela Gyorfi face parte dintre artistele care au început activitatea înainte de Revoluție. Dar adevăratul debut avea loc în 1991, cu prima sa apariție de anvergură. A participat la festivalul de la Mamaia, unde a obținut premiul II la secțiunea “Interpretare”.

Cu o carieră de peste 30 de ani în spate, timp în care a avut concerte atât în țară cât și în străinătate, Daniela a lansat câteva albume și a avut multe melodii care au ajuns chiar hit-uri.

Daniela Gyorfi a ”îmbrățișat” manelele, nu și televiziunea

A încercat, și chiar a reușit foarte bine, să cocheteze și cu manelele, în ultimii ani, având câteva colaborări cu celebri cântăreți de muzică de petrecere.

Televiziunea nu i-a plăcut așa de mult. A cochetat cu ea, cu OTV, pentru început, dar și-a dat seama că nu o prinde și a renunțat, axându-se pe concerte și diferite evenimente.

Daniela Gyorfi biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Daniel Gyorfi

Locul nașterii: București

Data nașterii: 12 octombrie 1968

Vârsta: 54 de ani

Înălțimea: 1,64

Greutatea: 56 kg

Partener: George Tal

Copii: Maria (11 ani)

Daniela Gyorfi, relație de peste 15 ani cu George Tal

Daniela Gyorfi și-a găsit jumătatea în urmă cu mai bine de 15 ani. Atunci îl întâlnea pe George Tal, un fost fotbalist, dar care a renunțat la carieră și s-a axat pe meseria de impresar în muzică. Cu bune, cu rele, cei doi și-au costruit un cămin solid, în care a apărut și minunea din viața lor, Maria, fetița care a împlinut 11 anișori.

„Sunt împreună cu George de 15 ani și am trecut prin momente și momente. Am fost și despărțiți, ne-am mai și certat. Este clar că Maria, pentru mine, cel puțin, reprezintă o motivație. Asta nu înseamnă că accept orice, dar Maria m-a maturizat, același lucru fiind valabil și atunci când vine vorba de moartea mamei mele.

George mi-a arătat, în timp, că este alături de mine. Tragem amândoi la aceeași căruță și avem un simț al umorului foarte dezvoltat. El a venit într-o seară și mi-a zis: `De acum încolo nu vreau să mai dormim certați, ne pupăm, ne spunem că ne iubim și de mâine vedem noi!’.

Înainte era mai morocănos, acum sunt eu, dar cel mai mult ne împacă Maria. Avem o altă vârstă, suntem maturi, am trecut printr-un divorț și vedem altfel lucrurile. Toate necazurile și toate bucuriile ne-au apropiat până acum”, a dezvăluit Daniela Gyorfi, potrivit Ego.ro.

George Tal este și agentul ei, iar cei doi au pus și bazele unei afaceri, două restaurante în Centrul Vechi al Capitalei.

Daniela Gyorfi, cuplată cu iubiți celebri din muzică și sport

De-a lungul timpului, Daniela, o femeie foarte frumoasă și dorită de mulți bărbați cunoscuți din diverse domenii de activitate, a fost ”cuplată” pentru prima dată cu fotograful Gabriel Hennessey.

Speculații aveau să se facă, apoi, despre relațiile pe care le-ar fi avut cu maneliștii Adi de la Vâlcea, Florin Salam sau Adrian Minune.

Și Rică Neaga, fostul fotbalist plecat de la Pitești și ajuns titlurat de drept la Steaua intrat în lista iubiților Danielei Gyorfi.