Gabriela Dinu Știri 29.06.2022 08:29

Adrian Minune: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, familie, cât cere pentru o cântare

Adrian Minune: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, familie, cât cere pentru o cântare

Se numeşte Simionescu Adrian, dar este cunoscut după mai multe nume de scenă, precum Adrian Minune sau Adi de Vito. Cântă muzică lăutărească de când se ştie şi s-a născut pe 24 septembrie 1974, în Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov. Cântă bine atât la voce, cât şi la acordeon şi a jucat inclusiv în două filme de lung metraj, Gadjo dilo din 1997 şi Furia, din 2002.

Şi nu s-a oprit aici, căci micuţul artist de doar 1,50 m a intrat şi în politică în 2010, fiind consilier local în satul natal, Ştefăneştii de Jos. Nu a rezistat prea mult în funcţie şi în 2011 şi-a depus demisia.

Ce scrie în CV-ul lui Adrian Minune?

Pentru cei care vor să afle cât mai multe despre Adrian Minune, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de manele, pot urmări documentarul creat despre viaţa sa de către regizorul Cătălin Mitulescu.

Adrian Minune nu este uşă de biserică şi tabloidele de la noi din ţară l-au surprins mereu în compania domnişoarelor de oraş. Chiar şi aşa, s-a întors întotdeauna la cea care îi este soţie încă din adolescenţă, Cati Simionescu.

Date Biografice Adrian Minune înălțime, greutate

Nume complet: Adrian Simionescu
Data naşterii: 24 septembrie 1974
Locul naşterii: Ştefăneştii de Jos
Parteneră: căsătorit cu Cati Simionescu
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,50 m

Împreună, au trei copii, pe Karmen, Adriana şi Adrian Jr, toţi trei sunt cântăreţi, iar ultimul dintre aceştia îşi însoţeşte tatăl la evenimente. Are o avere de peste 100 de milioane de euro şi pentru un concert de doar 45-60 de minute cere 6.000 de euro. Pe lângă suma fixă pe care se semnează contractul de eveniment, Minune îcasează bani frumoşi din dedicaţii, care se ridică uneori la nivelul zecilor de mii de dolari sau euro. Cea mai bănoasă dedicaţie pe care a primit-o vreodată la un eveniment a fost în valoare de 60.000 de dolari şi a primit-o atunci când cânta în America, după cum chiar el povestea în presa românească.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Costi Diţă
Maria Cârneci