Ioana Filipescu Știri 27.12.2022 13:04

Daniela Gyorfi, criticată aspru: „Te-ai desfigurat pe bani”. Cum arăta înainte de operațiile estetice

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. A devenit cunoscută pentru hit-ul „De ce mă minți”, alături de Liviu Guță și, pe lângă muzică, și pentru transformările de care a avut parte de-a lungul timpului. Puțini știu că Daniela Gyorfi este prima vedetă din România care și-a pus silicoane. 

Daniela Gyorfi împlinește astăzi 52 de ani și se încăpățânează să arate ca la 25. Mulți sunt de părere că în ultima vreme a cam exagerat cu operațiile estetice. Cântăreața de manele nu a negat niciodată că a apelat la medicul estetician pentru a se simți bine în pielea ei, mai ales că schimbările sunt mai mult decât evidente.

Cum arăta Daniela Gyorfi în tinerețe

Cântăreața a fost printre primele vedete din România care și-a făcut o operație de mărire a sânilor. Se întâmpla în 1999.

“Voiam şi eu sâni mai mari, aşa că mi-a trecut prin minte să îmi pun nişte şosete în sutien. Efectul a fost garantat. Trebuia să îmbrac pentru acel eveniment o bustieră mult prea largă şi am fost nevoită să o umplu cu ceva!”, declara în trecut Daniela într-un interviu pentru click.ro.

Citește și: Punem pariu că nu ai fi recunoscut-o! Cum arăta Lora brunetă și fără operații estetice

Iar de atunci a devenit  fana saloanelor de înfrumusețare și a cabinetelor medicale. Ea și-a făcut și o operație la nas, și-a reparat dantura, și-a mărit buzele și a apelat la extensiile de păr.

“Mi-am făcut o operaţie la nas. Dacă aş fi mai mult operată, în primul rând că aş spune, pentru că nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine. Da, mă gândesc să îmi fac un Botox, mi-am mai făcut buzele, mi le-am mai şi stricat, mi-am reparat dantura, care n-a fost neapărat un moft, și am extensii de păr”, a dezvăluit Daniela Gyorfi în emisiunea Danei Săvuică, intitulată ”E OK! să fii vedetă?”.

Daniela Gyorfi, „desfigurată pe bani”

În afară de culoarea părului, nimic nu mai pare să amintească de Daniela Gyorfi din tinerețe, nici măcar forma feței. Schimbările au fost primite diferit de fanii ei. Mulți o laudă pentru felul în care arată la 52 de ani, în timp ce alții consideră că ar fi timpul să se oprească cu operațiile estetice, care nu fac altceva decât să o îmbătrânească.

„Ferească Dumnezeu! te-ai desfigurat pe bani… Doamne, iartă-mă, că nu vreau să fiu rea, dar arăți precum o vrăjitoare…Îți ies în evidență pomeții”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Daniela Gyorfi le-a primit la fotografiile publicate pe Instagram.

Găsiți mai multe fotografii cu Daniela Gyorfi tânără în galeria foto de mai sus.