Gabriela Dinu Știri 15.02.2022 21:30

TOP Survivor România 2022. Cine sunt cei mai puternici concurenți ai emisunii

TOP Survivor România 2022. Cine sunt cei mai puternici concurenți ai emisunii

Survivor România este în plină desfăşurare, iar concurenţii lui Daniel Pavel au primit noi întăriri. Dar cum arată clasamentul până acum?

Doi concurenţi noi au venit în echipa Faimoşilor, gimnastul Marian Drăgulescu şi coregrafa Natalia Duminică. În cadrul Războinicilor au fost aduşi Oana Ciocan, liber profesionist, şi Doru Răduţă, amator de senzaţii tari, motociclist şi pasionat de YouTube.

Cine conduce clasamentul Faimoşilor de la Survivor România?

La peste o lună de când a început competiţia din Republica Dominicană, topul este condus de către războinica Ştefania Stan, care e cea mai eficientă dintre toţi concurenţii, deşi nici nu a intrat foarte mult pe traseu.

Pe locul trei se află cea mai bună dintre Faimoşi, Laura Giurcanu, care are până acum un procentaj de 63,3%. Ştefania, ocupanta locului întâi, a intrat până acum în doar 19 meciuri, în timp ce „faimoasa” a jucat de 30 de ori deja.

Cel mai bun dintre băieţi din echipa Războinicilor este Ionuţ Popa, care se află şi pe locul 2 în topul total, în timp ce fostul mare sportiv, Cătălin Zmărăndescu, se află pe locul al 5-lea. Elena Chiriac a avut o revenire de senzaţie, până pe locul patru.

Clasament Survivor România 2022. Ştefania Stan, în fruntea tuturor
Clasament Survivor România 2022. Ştefania Stan, în fruntea tuturor

Andreea Tonciu a fost eliminată de către telespectatori după votul publicului. La fel s-a întâmplat în cazul Anei Dobrovie sau a Xoniei, care a fost chiar prima concurentă eliminată. Restul plecărilor, însă, au fost din considerente medicale. Roxana Ciuhulescu s-a accidentat şi nici Robert Niţă nu a mai putut continua în competiţie din cauza problemelor de sănătate şi a plecat şi el acasă.

A mai existat şi o descalificare, după ce Liviu Mihalca şi-a rupt un deget şi s-a cerut „afară”. Acesta s-a plâns că nu mai poate da totul pentru competiţie, iar Daniel Pavel i-a transmis celebrul mesaj pentru cei care sunt eliminaţi: „Pentru tine, Survivor România se opreşte aici”.