Ionuț Nițulescu Utile 22.12.2022 14:05

Cum să-ți faci unghiile cu gel în propria casă fără să ai o lampă UV

Cum să-ți faci unghiile cu gel în propria casă fără să ai o lampă UV

Se spune că o manichiură perfectă este cartea de vizită a oricărei femei care se respectă. Nu toate am fost înzestrate cu unghii perfecte, așa că tehnologia a venit în sprijinul nostru, dar și specialiștii.

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat stilul de viață și obiceiurile, iar izolarea ne-a determinat să facem și ceea ce până nu demult lăsam în grija specialiștilor.

Indiferent de ocazie și de condiții, vrem să arătăm impecabil, iar situația provocată de noul virus ne-a arătat că putem face asta și singure, acasă. Cu puțină răbdare orice se poate, de la vopsitul părului până la o pedichiură perfectă.

De ce nu rezistă oja pe unghii

Nu ne place oja sărită, însă se întâmplă de multe ori. Unghiile subțiri sunt de vină, nu neapărat produsele pe care le folosești. Atunci rămâne o singură soluție: oja cu gel sau cea semipermanentă. Însă ce faci dacă nu poți merge la salon și nu ai lampă UV acasă. Există o soluție la îndemâna oricui, despre care probabil că nu știai.

Citește și: Cum afli când cineva te sună cu număr privat

Gelul rezistă mai mult timp și unghiile nu se rup la fel de ușor. Bineînțeles, există și părți mai puțin plăcute. După o perioadă de timp în care ai avut manichiura făcută cu acest tip de ojă, ar trebui să iei o pauză, să lași unghiile să se refacă.

Unghii cu gel fără lampă UV

Există nenumărate geluri de unghii pentru care nu este necesară lampa UV. Gelurile fără uscare în lampă oferă rezistență unghiei, astfel că nu te vei mai trezi cu oja sărită la câteva ore după ce ți-ai făcut manichiura.

Există numeroase branduri care oferă geluri cu rezultate excepționale și rezistență pe unghii, fără lampă UV. În cele mai multe cazuri, oja rezistă până la șase zile pe unghie. Prețurile pentru un astfel de lac cu aspect de gel pornesc de la 16 lei și pot ajunge depăși 100 de lei.

Există însă și kit-uri de unghii pentru care nu este necesară lampa UV. Pentru acestea, va trebui să plătiți aproximativ 150 de lei, însă veți avea nenumărate geluri colorate. Gândește-te câți bani vei economisi în acest fel, iar manichiura va arăta perfect. Unde mai pui că nu mai trebuie să aștepți după programări și îți poți schimba culoarea unghiilor ori de câte ori dorești. După o scurtă căutare pe internet, vei găsi exact ceea ce ți se potrivește!