Gabriela Dinu Știri 23.10.2021 21:05

Cum poți afla online unde și când se întrerupe curentul în București

Cum poți afla online unde și când se întrerupe curentul în București

Vrei să ştii când se întrerupe curentul în Bucureşti? Există un mod extrem de simplu prin care poţi fi informat online atunci când urmează să aibă loc lucrări la reţeaua de energie electrică şi aşa nu vei mai fi prins pe picior greşit.

În ziua de astăzi, când telemunca este la orice pas, penele de curent înseamnă dezastru pentru mulţi angajaţi. Pandemia de coronavirus i-a trimis pe mulţi dintre angajaţi să lucreze de acasă şi angajaţii pot fi puşi în situaţii extrem de neplăcute chiar când se află în şedinţe sau când au mai multă nevoie să lucreze.

Află online când se întrerupe curentul electric în Buucreşti

Astfel, dacă aflaţi când şi unde se va întrerupe curentul în Bucureşti, veţi puteţi gestiona mult mai bine situaţiile critice şi puteţi merge să lucraţi la cafeneaua preferată până când se vor remedia problemele.

Întreruperile de curent programate, căci doar acelea pot fi speculate, sunt sistările de distribuţie a energiei electrice cauzate de momentele când au loc reparaţii, modernizări sau lucrări de mentenanţă.

„E-Distribuţie Muntenia a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr.
212/16.03.2020.

Citeşte şi:

Cum trimiți online, prin SMS sau la telefon indexul la curent către Enel
Ce oferte are Enel la energia electrică în momentul de față

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condițiiPe site-ul e-distributie.com, sunt afişate toate lucrările din categoriile anterior menţionate”, se arată pe site-ul oficial al furnizorului de energie electrică.

Astfel, în Bucureşti, în luna octombrie, nu vor avea electricitate mai multe străzi, după cum urmează:

  • luni, 25 octombrie 2021: Str Horaţiu (9:00 – 17:00), str Fecioarei (9:00 – 16:00);
  • marţi, 26 octombrie 2021: Cartier Străuleşti, şos Bucureşti – Târgovişte, între şos Gheorghe Ionescu Siseşti şi str Lemnarilor, Cotnari, Dealu Negru, Intrarea Tribunei şi străzi adiacente, Blocuri Siseşti (9:00 – 17:00);
  • miercuri, 27 octombrie 2021: str Tiparniţei, Int Tiparniţei, două ore, în intervalul 9:00 – 13:00.